• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Futrzakowa magisterkę to ja mam za sobą;) teraz to dyplomowa:) temat już mam i nawet spis haha do tego jeszcze wstęp i 10 stron pracy ale na tym sie skończyło a czas ucieka niemiłosiernie. No ale przecież są ważniejsze rzeczy do roboty;)
Dopiero doczytałam. Czyli Futrzak na ochotnika chce jeden rozdział??? hihihih to ja Ci przydzielam o auksologii, akcerelacji i o trendzie sekularnym:) pasuje?

Skarletka bierz sie do roboty Ty leniu jeden! Ile bedziesz sie obijać!? Ty sie tu sesją nie broń! Pomogło? Hi hi

Ostatnia edycja:
No ja się poddałam, wzięłam dziekankę na dziennych i na podyplomowych ale do pracy jak na razie jeszcze poczłapuje. Zaraz będą ferie to będzie wolne ale tak myślę, że od marca to chyba zwolnienie wezmę.

reklama
hej:-)

Jesteście niemożliwe z tym pisaniem i jedzeniem:-D to nasze 2 główne aktywności teraz:rofl2:

katjusza bób o 23 nie powalił:szok::-D:rofl2:

Byłam wczoraj w centrum handlowym i tam jest sklep Mothercare i jedno powiem....zazdroszczę Wam mamki z UK;-) na dodatek trafiłam na angielskie wyprzedaże - bajer:-)​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry