Futrzaczku odeśpij w dzień, nie żałuj sobie
Mamii to pierz i prasuj póki są chęci

Ja wyprałam tydzień temu, ale prasować to już mi się nie chce
Mila ja też dzisiaj wyklęłam tego kuriera za telefon o 7:12, miał być pomiędzy 11-12, a był chwilę temu, to po co on dzwoni i się umawia?? Po obiadku mam zamiar zabrać się za prasowanie, układanie i wymyslanie jak to wszystko pomieścić póki pokój jeszcze nie zrobiony.. Oby na chęciach mi się nie skończyło
Also ja też jadę na nospie i magnezie, bo boję się, że ten ból to coś jednak oznacza

Mam identycznie jak TY - przy wstawaniu, potem przy siedzeniu na krześle, najlepiej na półleżąco, wtedy nie kłuje.. Też już myślałam, że to coś z pęcherzem.. Jak będziesz coś wiedziała po telefonie do lekarza, to napisz mi proszę, będę spokojniejsza.. Ja idę dopiero w piątek i wtedy spytam, ale pewnie usłyszę "normalka" jak on to zawsze powtarza
Tulipku ja piorę w proszku Jelp i dodaję płyn zmiękczający Jelp, ale średnio polecam, bo mi zapach się nie podoba, taki chemiczny :/ Skoro już kupiłam to go zużyję tym bardziej, że piszą, że hipoalegiczny, ale później wypróbuję inny
Pinka ubrałaś się?? Ale czy aby na pewno??
Ewi jak to ostatnie USG?? :O To nie będziesz potem wiedziała jaki Wiktorek jest duży i czy go wyciśniesz ;p
Papcia a myślisz, że jeszcze spadnie śnieg?? Dla mnie już by mogła być wiosna
O tej szczepionce nie słyszałam :/ W środę spytam położną ze szkoły rodzenia jak jest u nas w szpitalu..
A tak z innej beczki.. Czemu pokutuje wciąż stwierdzenie, że "ciężko z pracą"? Moja psiapsióła się martwiła, że od lutego zostaje bez pracy, a ja ją motywowałam do wysyłania CV i udało się

Mój mężuś też zadowolony ze swojej nowej pracy, nie wierzę że to już minęło tyle czasu, pisałam Wam o tym w paździenriku, zaczynał 2 listopada

A w tej firmie pojawiła się właśnie nowa lepsza oferta, a on spełnia wszystkie kryteria i jeszcze plus, bo poznał już tę firmę, więc złożyliśmy CV, a co tam

Zobaczymy..