reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

hej przywitac sie wpadlam ale taka jestem zla ze chyba komus dzis nakopie:wściekła/y::wściekła/y::angry:niech tylko mi ktos dzis wpadnie w oko o ohhh:crazy:
rano nie moglismy auta odpalic bo akumulator sie rozladowal - trzeba bylo wzywac tych co w ubezpieczeniach jezdza i ci pomagaja w takich wypadkach, emek sie 2 godz do pracy spoznil ja mam brzuch jak cegla ciezki i na dodatek z tym zebem jednym nieszczesnym co do dentysty chodzilam i nic niby nie moglam zrobic bez rentgenu (a to mialo byc dopiero po ciazy) juz nic nie zrobie bo mi sie zlamal przy sniadaniu i chyba bedzie rzeba wyrwac:szok:...:baffled:nic tylko siasc i plakac ...ja juz nie moge co za dzien ...plakac mi sie chce...boziuuuuu a to dopiero poczatek dnia:-:)-:)-(

przepraszam ze wam sie wyzalilam...:-(

PAPCIA - ty sie nie rozpakowuj jeszcze! do marca wytrzymasz - wszystkie wytrzymamy;-)

reklama
harsh e tam wscibstwo od razu poprostu pytasz ;-) w trakcie jednej z wizyt gin badal mi cisnienie i stwierdzil ze poslucha serca no i wtedy sie zaczelo skeirowanie do kardiologa bo nie miarowa praca serca :szok: ja nigdy na serce nie narzekalam ani nic mi w ciazy nie dokuczalo specjalnie wiec zdziwko zlapalam po perypetiach w naszej kochanej sluzbie zdrowia i odeslaniu mnie przez jedna wspaniala pania kardiolog (kazala mi czekac na termin mimo iz mialam adnotacje na skeirowaniu PILNE na luty 2011 a ja jej na to :w lutym 2011 to ja moge juz urodzic i wyszlam zasugerowala mi zeby przyszla we srode prywatnie do niej !!!:wściekła/y::szok::wściekła/y:) trafilam na super lekarza ktory po serii badan stwierdzil zespol barlowa czyli wypadanie zastawki w ciazy sie tego nie leczy jakos specjalnie mam wiec potas i magnez zazywac i co miesiac w ciazy do kontroli teraz jak dotrzymam do 11.03 to mam jeszcze jedna wizyte 2.03 i potem jak dojde do siebie po ciazy bedzie lekarz decydowal jakie leczenie podjac i dzis wlasnie wypisal mi takie zaswiadczenie do lekarza i w sumie do szpitala ze mam zespol barlowa i niedoczynnosc tarczyc i powiedzial ze zawsze to beda ostrozniejsci lekarz w trakcie porodu bo beda musieli zwracac uwage na krazenie i prace serca ( lub jakby konieczne cc bylo to anestezjolog ma na to uwazac ) i ja sie czuje bezpiecznie wiedzac ze pod kontrola kardiolog nie ma to wplywu na ciaze :tak:

milutek jak fajnie ze sie odezwalas :-D trzymaj sie i nie daj sie.Pamietaj ze nas nie nudza twoje opowiesci i pisz nam tu o wszystkim tak czesto jak bedziesz miala chwile buziaczki

Ostatnia edycja:
Milutku super, że już w domku:-) Podziwiam, że znalazłaś czas, żeby coś tak szybko napisać bb, tym bardziej, że chwilowo jesteś sama;-) Trochę mnie przeraziło to, że tak ciężko było po cc:-( Najważniejsze, że już jest lepiej, i będzie już tylko lepiej;-) Ciekawe jak to będzie u mnie:confused2:
Jeszcze raz duuużo zdrówka dla Waszej rodzinki:-) Odpoczywaj jak najwięcej;-)

Czeeeeeeeeeeeeeeeeść Mila :********************** Już czytam co u Waszej czwóreczki :D

Edit: No i ryczę teraz (;) Cieszę się razem z Tobą :* Masz sporo na głowie, no ale kto jak nie nasza dzielna góralka sobie z tym wszytskim poradzi ;D Niech Ci rosną zdrowo Twoje księżniczki, a Ty prędko wracaj do formy :* Buziale :****************

Ostatnia edycja:
Witam:)

Wczoraj się wymęczyłam płaczem i dołowaniem a dzisiaj spałam jak zabita wprawie do 12! Mąż mi nakazał pisanie mojej wspaniałej pracy a mi się jak zwykle nie chce...

Skarletka ja mam jeszcze egzamin 20 lutego i nawet nie wiem z czego ja mam się uczyć...

Papcia zjadłaś połowę Malinkowych ciasteczek i jeszcze susła chcesz? Ale z Ciebie głodomorek!

Justysia Twój maluch mieści się w normie więc nie ma co sie martwić;) Moja ważyła chyba 2200g jeśli sie nie mylę...

Clifordzik my wszystko czytamy jak widać;) a mnie to w swoim długim poście nie umieściłaś a szukałam i szukałam;)

Mili fajnie że jesteś:) aż sie poryczałam jak przeczytałam że krzyczałaś "moje dziewczynki" aż sama juz bym chciała!!!

Ostatnia edycja:
milu my tez za toba tesknimy ale mi sie humor poprawial jak to przeczyalam wklej fotki dziewczynek i trzymaj sie cieplutko!! buziakii!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Mila - dzielna z Ciebie kobitka!! Super, że wszystko w porządku!! :-)

Vetka - to nie wiedziałaś, że pudełka na jajka w lodówce służą właśnie do przechowywania kluczy? A myślałaś, że niby do czego?! :-D

Hmm...czy jest to źle odbierane?...może źle to ujęłam...po prostu czuję ,że jest to pomijane ponieważ nikt na to nie odpisuje i nie odnosi się do tego ( nawet jeśli zadaję tam pytania )...i to po prostu trochę zniechęca...a to ,że może nie piszę tak często jak inne dziewczyny- nie mam jak, ale staram się później odnieść - pewnie ,że nie dam rady do każdej ...ale choć do tych co mają jakiś problem, czymś się dzielą i jest to ważne...

to ja Ci odpiszę - chciałaś - masz :-) Mnie też czasami wszyscy pomijają, na przykład dziś, pytałam rano o tą wróżkę, co Wam kiedyś wywróżyła i nikt nawet nie zareagował ;-);-);-)

Witajcie, w Krakowie słonecznie więc wybieram się zaraz na mały spacer.
Czy to nie aby dziś, bądź jutro, miało się połowę Marcówek według wróżki rozpakować?? :-)

:-p:-p:-p:-p

reklama
Rany, ale produkcja, widać, że ciężarne siedzą i się nudzą :rolleyes:

Dziewczyny, pewnie już kupiłyście staniki do karmienia, a ja zupełnie nie wiem jaki rozmiar wziąć. Bierzecie 2 miseczki większy czy jak? Żal mi wydać na źle dopasowany, tylko po to, żeby mieć jakiś w szpitalu :baffled:
I jak dobrać pas poporodowy? Do obecnego obwodu brzucha? :baffled:

Wzięłam się za obklejanie szafek taśmą do malowania i się tylko poryczałam, bo nie chce się trzymać, a mnie wszystko boli! :sad:

Przysłali ostatnie paczki z allegro.

M może jutro będzie miał wolne i uda mu się skończyć pokój małego. Oby, 3majcie kciuki razem ze mną :tak:

Idę czytać Waszą produkcję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry