buziaczek1
Fanka BB :)
hej przywitac sie wpadlam ale taka jestem zla ze chyba komus dzis nakopie

niech tylko mi ktos dzis wpadnie w oko o ohhh
rano nie moglismy auta odpalic bo akumulator sie rozladowal - trzeba bylo wzywac tych co w ubezpieczeniach jezdza i ci pomagaja w takich wypadkach, emek sie 2 godz do pracy spoznil ja mam brzuch jak cegla ciezki i na dodatek z tym zebem jednym nieszczesnym co do dentysty chodzilam i nic niby nie moglam zrobic bez rentgenu (a to mialo byc dopiero po ciazy) juz nic nie zrobie bo mi sie zlamal przy sniadaniu i chyba bedzie rzeba wyrwac
...
nic tylko siasc i plakac ...ja juz nie moge co za dzien ...plakac mi sie chce...boziuuuuu a to dopiero poczatek dnia:-
-
-(
przepraszam ze wam sie wyzalilam...:-(
PAPCIA - ty sie nie rozpakowuj jeszcze! do marca wytrzymasz - wszystkie wytrzymamy;-)

niech tylko mi ktos dzis wpadnie w oko o ohhh
rano nie moglismy auta odpalic bo akumulator sie rozladowal - trzeba bylo wzywac tych co w ubezpieczeniach jezdza i ci pomagaja w takich wypadkach, emek sie 2 godz do pracy spoznil ja mam brzuch jak cegla ciezki i na dodatek z tym zebem jednym nieszczesnym co do dentysty chodzilam i nic niby nie moglam zrobic bez rentgenu (a to mialo byc dopiero po ciazy) juz nic nie zrobie bo mi sie zlamal przy sniadaniu i chyba bedzie rzeba wyrwac
...
nic tylko siasc i plakac ...ja juz nie moge co za dzien ...plakac mi sie chce...boziuuuuu a to dopiero poczatek dnia:-przepraszam ze wam sie wyzalilam...:-(
PAPCIA - ty sie nie rozpakowuj jeszcze! do marca wytrzymasz - wszystkie wytrzymamy;-)

trzymaj sie i nie daj sie.Pamietaj ze nas nie nudza twoje opowiesci i pisz nam tu o wszystkim tak czesto jak bedziesz miala chwile buziaczki