Tulip zazdroszcze auta ja to bym sie z głupiego malucha cieszyła nawet wózek bym jakoś w niego wepchła byle by jeżdził no ale tato obiecał mi furke jak pójdzie na emeryture więc cierpliwie poczekam do maja może coś z tego wyjdzie
Malina Ty sie nie stresuje głupim gadaniem Jaśko bedzie wiedział kiedy jest jego odpowiedni czas skoro jeszcze nie wyszedł tzn że mu tam dobrze ja codziennie mam tel i słysze jak sie czujesz? odpowiadam zawsze to samo "jak słoń" a to normalne!

tylko że normalnie to ja sie czuje jak ciepły leni deszcz a nie jak słoń
I ciesz sie że dostałaś już chociaż część tego pita bo u mnie ani widu ani słychu napewno dostane na samym końcu a kasa już by sie przydała
Scarlecia oby szybko Cie puściło i żebyście mogli wieczorkiem świętować waszą rocznice a ja życze conajmniej kolejnych 50ciu spędzonych w zdrowiu i szczęsciu oraz wzajemnym zrozumieniu
Justysia tak jak dziewczyny piszą najlepiej sprawdz sobie na siatkach centylowych bo w sumie nie jesteśmy wszystkie równe ani nie mamy równych partnerów wiadomo że jedne dzieciaczki urodzą sie 2800 a drugie ponad4000 i każdy bedzie miał odpowiednia wage do swoich możliwości także nie ma sie co denerwować
Cornelka nie ma sie co stresować głowa do góry teraz już tylko z górki będzie
Jak pojawi sie
Ewi to jej powiedzcie że za to że mi wczoraj niechciała dać Maliny ciasteczka to za kare ma mi przysłać susła
Któras pytała o zamówienia na doz.pl
więc ja zawsze dostaje potwierdzenie na drugi dzień ale czasem lepiej zadzwonic bo mogli pominąć wysłanie potwierdzenia a zamówienie czeka w aptece