Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)dzien dobry
ja już Harsh wolę nie meldować że W. zdrowy, bo mam stracha czy sie nie rozchoruje, sika mi w nocy choć wysadzam nawet kilka razy może przez tą przygodę z klapą? Dziś o 5:20 pobrałam mu mocz do badania no i już nie zasnął więc zadzwoniłam do mamy i go zabrala już w drodze do pracy. W p-lu jest teraz na tapecie zapalenie płuc, zaje....ście po prostu...
a u Was to rzeczywiście paracetamol to lek pierwszego rzutu i to na wszystko
czytam Was regularnie, ale leżę w wyrze od wczoraj jakoś zmęczona jestemmiłego
hej!
magnolia ja jeszcze tak nie mam, ale już nieraz pisałam, że wszystko mnie dopada z miesięcznym opóźnieniem
teraz mam tyle zajęć w domu, Zosi nie posyłam do przedszkola bo ferie, codziennie organizuję jej spotaknia z innymi dziećmi, rozrywki i o 20 padam na twarz, nie mam kiedy doła złapać i dobrze! ale pierwsza ciąża - oj! OD 36 tyg baby blues
mysza/marta ja urodziłam 14 dni po terminieostatnie 4 dni wyłączyłam tel. i uruchomiłam po porodzie dopiero
tak sie ludzie dobijali, nawet obcy - sąsiedzi, że szło zwariować!!!
harsh/mami a tak do 50 zł to jaki tusz byście poleciły? ja jeszcze nie mam ulubionego, kupowałam tak do 40 dych i wszystkie fajne przez miesiąc
krem dla mnie jest najlepsze z EUCERIN, podkład mam z Avonu, ale moja cera nie wymaga zbyt wiele, żadnych przebarwień, wyprysków, nierówności:-)
Hej ciężarówki!
Nie będę tu pisać o sobie bo za każdym razem to robię i chyba nie jest to najlepiej odbieranewięc trochę do Was i uciekam do swoich obowiązków....
Malinka...co do ważenia się to powinno się ważyć rano i po opróżnieniu pęcherza i to jest najbardziej wiarygodna waga;-) od kilku dni i u mnie spadkowa ale chyba nie przez opuchnięcia...
A Fredzik śpi identyko jak mój Buster :-)
Co do bólu o którym wczoraj pisałaś..to wywnioskowałam to samo...że nie dam rady...tyle że urodzić:-)
Harash...dużo zdrowia dla syneczka...mam nadzieję,że już trochę lepiej!!;-)
A co do tuszy to...hm...z Avonu nie koniecznie mi pod pasowały -teraz mam max factor 2000kcal i jestem zadowolona bardzo...
cliford dlaczego uwazasz,ze to co piszesz o sobie jest zle odbierane?? Napewno tak nie jest, ja przynajmniej tak tego nie odbieram.
Tym bardziej,ze ty oprocz tego,ze o sobie to zawsze masz cos do napisania do prawie kazdej marcoweczki ;-)
I kazdy napewno o Tobie pamieta ;-) wiadomo,ze o niektorych pytaja sie tu bardziej a o niektorych mniej no ale tak juz jest na forum ;-)
O mnie tam nigdy nikt nie pamieta, nawet jesli nie odzywam sie 2-3 dni ;-) moglabym rownie dobrze urodzic wtedy i nikt by sie nie zainteresowal ;-) no ale trudno, jak mam wene to cos skrobne,a czesto moje posty i tak sa pomijane wiec czasem tylko podczytuje ;-)
No ale wpadam tu i bede wpadac dalej bo czasem przydadza sie porady innych, a czasem ja dam swoje (choc moje podejscie i tak jest zazwyczaj niezgodne z reszta hehe )
Wiec glowa do gory! i pisz co tam u ciebie i jak sie czujesz![]()
86ruda- ja mam tak samoTeż mało kiedy się odzywam ale to z powodu braku czasu
A jak już coś napiszę to mało kiedy ktoś wogole zauważa moje posty
Więc nie jesteśmy same
A o Tobie Cliford pamiętam od samego początkujakoś pozostałaś w mojej głowie
Buźka;*
clifordziku ja tam lubie czytac co u ciebie ;-)
milutek myslami jestesmy z toba ;-)
ona mam nadzieje ze sytuacja z opuchlizna opanowana w szpitalu lez i sie nie stresuj
marta super ze z malym juz lepiej a co to jest ruski czaj ?? o ktorym pisalas wczesniej
harsh przesylam dobra energie dla ciebie i Ola a z tuszy najbardziej pasuja mi z L`oreala
pastela trzymam kciuki za zdrowko W. :-)
tulipek niech znajomi spadaja na drzewo fajny samochodzik ;-)
scarletka zdrowka kochana ja tez mam w niedz egzamin![]()
ja dzis po badaniach i wizycie u kardiologa (wypisal mi zaswiadczenie do porodu ) a na 16;30 na KTG jedziemy
Myszka zostawiłam jeden, bo z OM już minął 29 IA każde usg pokazywało inną lutową datę, jedno np. dzisiejszą 10 II
Został więc ten, który mam wpisany w karcie.. Za tydzień idę do gina i jak usłyszę coś złego, to ich tam rozniosę, że się nie przejęli tymi terminami!!
Mamii a ja od miesiąca słyszę "o pani to już chyba niewiele zostało, co?" - wiem, że wyglądam jak monstrum i się z tym pogodziłam, ale nie potrzebne mi takie gadki np. od obcych ludzi, jak baba w sklepie albo pediatra ze szkoły rodzenia ech..
Scarletko nie daj się przebrzydłemu choróbsku :* co byś mogła choć trochę poświętować z mężusiemWszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :*
Marta zdrówka dla Twojego Julka, skoro ma apetyt to już bedzie dobrze
Tulipku mój mąż też o skodzie myśli, bo funkcjonalny, części WV, dobry rocznik można dostać w dobrej cenie, ale mi się jakoś nie podobają :/ Może mnie przekonasz jak będziesz jeździć
Clifordzik jak nie dasz rady jak daszJeszcze będziemy miały najlepsze porody - zobaczysz!! Trzeba być pozytywnej myśli ;D Napisz co u Ciebie zabiegana babko :*
Edit:
Ale się fq*****am teraz - przysłali mi z pracy kwitek za styczeń.. A gdzie za grudzień?? Warunki ubezpieczenia się zmieniły i też nic nie przyszło.. Dostałam PIT 11 ale rozliczona tylko zwykła pensja, a gdzie umowy zlecenia?? No i muszę się ubrać i iść do ubezpieczalni i do roboty, no bo jak nie teraz to później już się w ogóle nie dokulam ech.. Rozniesie mnie zaraz!! Co za badziewiaki - jak się samemu nie dopilnuje wszystkiego, to na bank będzie olane ech..
Uuu, to pochwal sie jak skonczycieRudziutka i już wiem ,że też inne Marcóweczki...po pierwsze to dziękuję za dobre słowo ;-* czasem wstrząśniecie się przydaje żeby zrozumieć pewne rzeczy...
Hmm...czy jest to źle odbierane?...może źle to ujęłam...po prostu czuję ,że jest to pomijane ponieważ nikt na to nie odpisuje i nie odnosi się do tego ( nawet jeśli zadaję tam pytania )...i to po prostu trochę zniechęca...a to ,że może nie piszę tak często jak inne dziewczyny- nie mam jak, ale staram się później odnieść - pewnie ,że nie dam rady do każdej ...ale choć do tych co mają jakiś problem, czymś się dzielą U mnie...wszystko chyba oki. Patrząc na to co się dzieje u Was to nic innego się i u mnie nie dzieje. ;-) 37 tc się zaczął więc już chyba lżej nie będzieWczoraj miałam mały incydent...bo odebrało mi totalnie siły ( do tego stopnia ,że nie byłam w stanie stać na nogach bo tak mi się trzęsły a w ręce nie mogłam utrzymać drożdżówki bo tak były słabe ) zaczęło mnie mdlić ale wcisnęłam w siebie tą drożdżówkę i jak się później okazało był to nagły spadek cukru...dostałam bury ,że za mało jem a dziecko najwięcej teraz ze mnie wysysa...i ot moja przygoda ;-)
Dziś składanie łóżeczka w planach...
.
Ano mozna, ale to jest gorsze wlasnie... Bo ja sama czuje, ze nie jem wystarczajaco...Ruda, Clif ale z Was niejadkiNie wiem jak to jest nie mieć apetytu
Mi wystarczy kilka sekund zastanowienia i już wiem, co bym zjadła
Olewam dzisiaj tą robotę, muszę się uspokoić i jutro tam polezę ich zjechać!!

nie było ta źle 

W szpitalu mało sie nie wykończyłam- cały dzień i cały dzień na nogach...a tu człowiek po cc i nie ma zmiłuj sie. 

. Potem mnie zszywali- powiem Wam ze wyglada to jak od linijki

oj mogłabym tak pisac.........ale czasu brak-jestesmy teraz same a ja musze jeszcze cos zjesc

a na kuchence zupka sie gotuje a pralka własnie skonczyła pranko.Dzis dzien spokojniej sie zapowiada,zobaczymy;-)