K
koncia
Gość
bo to takie fascynujące heheno pewnie ... tylko cos mu dlugo idzie to sprawdzanie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
bo to takie fascynujące heheno pewnie ... tylko cos mu dlugo idzie to sprawdzanie![]()

pewnie tak ... szkoda ze najczesciej robi to jak jest zdenerwowany i chce pokazac jak mu zle ze musi siedziec w siedzonku......i specialnie.... - biedactwo.......bo to takie fascynujące hehe![]()
mój też dobry ale w kuchni to tylko kawę, herbatę, no może kanapki od czasu do czasu zrobi
nie smuć się za bardzo
Widze ze sa w podobnym wieku- no takie dziecko to juz cos tam wie i rozumie.
dobrze ze w poniedziałek podłącza mi już stałe łącze i bede z wami na bierząco
teraz tylko radoasć z macierzynstwa i pełen spokój
hehe ja tez słabne jak betka czasami nawet oddychać nie mam czym..........oby do końca
a co do karania to na moja gwiazdę nic nie działa ale ja juz nie mam na chwile obecna siły zeby jej po 1000 razy tłumaczyc poprostu olewam jej zachowanie i to chyba bardziej skutkuje bynajmniej u nas...........

powodzenia i trzymam kciuki zeby wszytsko było juz ok............

no i konsumuje

brak słów:-( najważniejsze, że z maleństwem wszystko ok:-) mam nadzieję, że szybko Cie wypiszą i będziesz mogła udać się na wizytę do swojego lekarza;-) Trzymaj się &&&
czekamy na dalsze wieści, trzymaj się kochana, mam nadzieję że jutro wyjdziesz i coś mądrego Ci lekarz doradzi... a w ogóle opanowali te Twoje puchnięcie?
ja to myślę że one już dużo rozumieją, takie małe mądralinki
. Wczoraj sprawdzałam usg z 12tc i tam mam na 5marca- urodziny mojego eM
!!! Ale fajnie by było .....
nic się człowiekowi nie chce ....