Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam, u nas zima na całego od godziny sypie i to nieźle.
Smutno mi bo wczoraj zmarł nasz arcybiskup:-(, w mediach głośno - złoty człowiek, znałam go osobiście:-(.
Mężu Onej, przekaż gorące buziaki żonie:-).
Nie wiem co miałam komu ale zmykam bo M z pracy wraca a mówiłam mu nie jedź bo darmo pojedziesz.
Harsh i Futro, śniłyście mi się;-)- odstawiałyśmy szopkę na porodówce
.
Miłego dnia Marcjaneczki.
Ona trzymaj się kochana dzielnie. Pozabijałabym takich lekarzy
ewi w takim razie wracaj do łóżeczka, pogoda pod psem więc nie ma czego żałować.
futrzaku pracuj, ale nie przemęczaj się, a tak na marginesie, to o tobie nie da się zapomnieć
MArtuś widzę, że wszystkie śnimy o porodówkachhihihi
mamii to zaciskaj nóżki i czekaj na ten 5 marca. Prezent będzie superrrrrrrrrrr:-)
U mnie infekcji ciąg dalszy. Nie odzywam się, bo katar, kaszel i ból głowy męczą. Wczoraj o 1 w nocy myślałam, że będziemy z emkiem jechać na IP, bo rozhisteryzowałam się, że wieczorna pora należy do maleństwa, a ja nie pamiętam kiedy ostatnio się ruszał:-( i jak mieliśmy ochotę na przytulanki, tak nam przeszło. Trzęsłam brzuszkiem, tam cisza, a wyobraźnia wariatka pracujeUspokoiłam się i zasnęłam kiedy po długim czasie poczułam jakiś pojedynczy ruch. To samo przeżywałam rano, bardzo się zestresowałam, że albo się nie rusza, albo tak mało intensywnie. Nie wiem, czy wy też tak macie? Czy ta moja infekcja i złe samopoczucie może tak na niego działać? czy ma już za mało miejsca i leniwie raz na jakiś czas zapoda mi kopniaczka? DO tej pory szalał tak, że brzuch trząsł mi się jak galareta.
ciekawe czy jak przyjdzie co do czego to zastosuję...
ja się nawet bałam mu skarpetki ubrać. Te nóżki miał takie chude, a ja panikowałam, że mu je złamię
hihihihihi dzień nauki i wprawy, a wszystko dalej przyszło bardzo gładko
ufajcie sobie, swojemu serduszku i swoim przeczuciom. Instynkt matki nie zawodzi
. Z resztą robię an 2 dni bo jutro po południu mam szkołę - wczoraj sms-kiem przysłali info o zajeciach
.

.