reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hej laseczki :-)
M mnie wczoraj zmotywował i przykleiliśmy naklejki. Bardzo fajnie wyglądają.:-D Dziś jedziemy odwiedzić moich rodziców i przy okazji wziąć rzeczy małego, więc może złożymy łóżeczko i będę mogła pokazać efekt. Pewnie M będzie wprowadzał poprawki i wykańczał jeszcze przez długi czas, to byście się nie doczekały zdjęć, bo prędzej urodzę :sorry::rofl2: Dlatego pokażę to, co jest! :tak:

A teraz lecę Was nadrabiać, bo nie chcę, żeby mnie coś ominęło, a ostatnio za Wami nie nadążam :-);-)

Ech co bedzie to bedzie.Nie ma co sie stresowac.Ja zaraz lece dopakowac torbe i znow przeglad przez te malenkie ciuszki bo trzeba cos malej do szpitala zabrac

dziendoberek
U mnie z rana slonce dodalo mi takiego powera, ze juz popralam, kuchnie wyczyscilam i biore sie za lazienke ( wiem wiem, niedziela :/ ale wieczorem mam gosci wiec musze mieszkanie do porzadku doprowadzic)

Slonko takie piekne , ze az sie chce na dwor wyjsc, szkoda tylko ze tempka ujemna :( ale do wiosny wzrosnie! :)

Koncia- wklej nam wreszcie fotki tego pokoiku bo juz sie nie moge doczekac efektu naklejek. U mnie w pokoju dziecka jeszcze istny burdel. Mamy tam biuro/gratownie i jeszcze nic nie ruszylismy. Moze dlatego ze pierwsze 2,3 miesiace planuje miec mala w naszej sypialni- wiec nie mam motywacji. Z drugiej strony w nastepny weekend przyjedzie "moje" 40 letnie holenderskie lozeczko- moze wtedy mnie cos ruszy na urzadzanie gniazdka

Marta- no to masz niezle plany na poczatek marca :) Ciekawa jestem czy maly odwazy sie na psikusa czy bedzie grzecznie siedzial chociaz do 7ego

Milus- chyba ci nieodpisalam ostatnio- Sliczne te twoje panny- i tak jak ktoras marcowka napisala- wydaje mi sie ze nie za bardzo podobne do siebie! Poza tym juz widac ich charakterki na zdjeciach:) Napisz do nas koniecznie jak to jest byc mama ( pewnie trudno- ale i tak podzielimy to co napiszesz na 2- wiec nas nieoszczedzaj i pisz cala prawde) No i jak polug? bom ciekawa :)

Kasienka77 ja poważnie rozważam taką opcję, niestety koleżanka która miała mnie skontaktować z jakąś fajną położną, na razie tego nie zrobiła. W razie czego mam namiary na inną od Milutka to zadzwonię końcem tego tygodnia. Z tego co się doczytałam, to kosztuje to od 300 zł do ok 600 zł - przynajmniej tak jest w Bielsku w co najmniej dwóch szpitalach.

Dove, Malina mi gin kazał kupić Hemorectal - czopki, bo powiedział, że maść to tak tylko na chwilę pomaga,żeby ból złagodzić, a leczyć trzeba czopkami, bo one dłużej i w środku działają. Po 4 - 5 dniach było u mnie po problemie i do tej pory nie wrócił
A gin powiedział, żeby działać za wczasu, bo po porodzie może być jeszcze gorzej...:confused2:

Magnolia no nieładnie mąż zrobił, ale co pomoże gniew, teraz już za późno, a tylko bobasa zestresujesz - poza tym myślę, że już eM dostał nauczkę po tej przygodzie ze skurczami. Może zapamięta na całe życie ...

witajcie mialam problemy z netem i dopiero dzis eMek zazegnal problem :wściekła/y:
pogoda za oknem piekna sloneczko swieci az chce sie na spacerek wyjsc.Emek wyjezdza dzis i tydzien go nie bedzie :-( juz mi smutno i rycze mi sie chce wrr..

malina a co to za syrop mialas na zaparcia ze w ciazy nie mozna stosowac?

magnolia kochana moj eMek tez jest taki "rozdawny" i musze go pilnowac obecnie sciagam dosc sporo sume z naszych znajomych ( on pracuje u eMka wiec choc z wyplaty moge mu sciagnac ) i tak jak mamii napisala miejmy nadzieje ze dostal nauczke na cale zycie twoj eMek

Witam :D

Mamii dziękuję Ci bardzo :* Jakoś przetrwam do rana do środy i wtedy mam wizytę, nie chcę, żeby gin mi wygadał, że sama się leczę, zobaczymy co powie, ale nazwę czopków już spisałam :) To pocieszające, że u Ciebie tak szybko zniknęło :O

Ewi po wizycie na pewno Ci napiszę :*

Futrzak kobieto pracy, jak Ci idzie z tym świetlikiem w dachu??

Ewe to było jakoś tak: Gelatum phosphorici alumini i gupia baba w aptece mi go dała :/

Wpadłam życzyć wszystkim przyjemnego dzionka i zmykam pod prysznic i na obiadek do mamy :D
Potem pewnie do teściów - oni się za każdym razem jak przyjeżdżamy dziwią, że jeszcze się pojawiam ;)

reklama
Ja tez sie szybko witam i zaraz zmykam ,tez na obiadek u mamy;)
Piekna pooda u nas ale mrozik jest:)
Miłej niedzieli bąbelki;)

Do góry