Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślałam że Bosa sie dzisiaj pokaże Harsh też znikneła I Cliford i Ruda I agaciny dawno nie wyczaiłam gdzie wy sie podziewacie?
Scarletka, my też jutro mamy konsultację u ordynatora w sprawie cc! I też mam cichą nadzieję, że będę miała wyznaczony termin cięcia i nie będę musiała czekać na akcję. Jakie jest u Ciebie wskazanie do cc? U mnie położenie podłużne miednicowe - a w zasadzie stópkowe. Młoda stopy ma dokładnie w ujściu i tłucze mnie nimi niemiłosiernie! Ból niesamowity!Jutro wizyta u ordynatora w szpitalu dotycząca CC. 3majcie kciuki żeby się nic nie pokręciło. Chciałabym w końcu poznać dzień i godzinę![]()
.hej dziewczyny, nie mam czasu ani energi na nic do tego mały ma kolkecos okropnego, nie daje rady
jeszcze nie probowałam ale trzeba bedzie, wczoraj w nocy wogole nie spalismy, najbardziej szkoda malego jak tak płacze, mam herbatke i kropelkimigotko, nie martw się, bądź dzielna i odpoczywaj, kiedy tylko masz okazję. Współczuję problemów z kolką, zarówno tobie, jak i maleńkiemu - oboje się męczycie :-( A próbowałaś już masażu antykolkowego? Ponoć działa cuda.