dziendoberek
U mnie z rana slonce dodalo mi takiego powera, ze juz popralam, kuchnie wyczyscilam i biore sie za lazienke ( wiem wiem, niedziela :/ ale wieczorem mam gosci wiec musze mieszkanie do porzadku doprowadzic)
Slonko takie piekne , ze az sie chce na dwor wyjsc, szkoda tylko ze tempka ujemna

ale do wiosny wzrosnie!
Koncia- wklej nam wreszcie fotki tego pokoiku bo juz sie nie moge doczekac efektu naklejek. U mnie w pokoju dziecka jeszcze istny burdel. Mamy tam biuro/gratownie i jeszcze nic nie ruszylismy. Moze dlatego ze pierwsze 2,3 miesiace planuje miec mala w naszej sypialni- wiec nie mam motywacji. Z drugiej strony w nastepny weekend przyjedzie "moje" 40 letnie holenderskie lozeczko- moze wtedy mnie cos ruszy na urzadzanie gniazdka
Marta- no to masz niezle plany na poczatek marca

Ciekawa jestem czy maly odwazy sie na psikusa czy bedzie grzecznie siedzial chociaz do 7ego
Milus- chyba ci nieodpisalam ostatnio- Sliczne te twoje panny- i tak jak ktoras marcowka napisala- wydaje mi sie ze nie za bardzo podobne do siebie! Poza tym juz widac ich charakterki na zdjeciach

Napisz do nas koniecznie jak to jest byc mama ( pewnie trudno- ale i tak podzielimy to co napiszesz na 2- wiec nas nieoszczedzaj i pisz cala prawde) No i jak polug? bom ciekawa