reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

ktoras pytala o pomysly obiadowe???

ja robie placki po wigiersku z kleksem z kwasnej smietany na gorze.. strasznie dietetyczne...ale co tam potem juz tego nie zjem jak bedzie trzeba karmic:-p

PINKA - a to ile twoj eryk juz ma ze o cc sie boisz??

Ostatnia edycja:
reklama
no i zagadka się rozwiązała - biednych studentów nie stać na piwo to i chętnych do studiowania brak :-D więc się uczelnie biją o studentów teraz a nie studenci o miejsca na uczelniach ... :confused2:

troche teraz na to za pozno...:confused2: ...boziu i po co do tego kraju wracac jak za piwo 10 zl trzeba dac na rynku...:-(

u mnie w klubie za BECKSA zaplacisz £3.15 a jak pojdziesz do zwyklego pubu to za £2.50 juz kupisz

Ostatnia edycja:
Witam i zmykam. Już nie nadążam z edytowaniem listy rozpakowanych:-D:-D:-D.
Marta - hmm czyli Ty byłaś na lipcówkowym forum ze mną? No bo coś mi świta...
ok miłego ;-)
Ja na BB dołączyłam późno, jak Juli miał 4 m-ce i nie zdążyłyśmy sie poznać:-).
Wiecie co dzis bede miec na obiad? Bo ja jeszcze nie.... Jakies pomysly?:rofl2:
Ja baaaaardzo zdrowo, właśnie zjadłam zupkę Yifon Złoty kurczak, herbata i Słodki kubek jabłko- gruszka.
Wsio od pasa w dół w tylnej części mnie boli, nałaziłam się po hipermarketach jak głupia ale zapasy chemiczne na 2-3 m-ce mam:tak:.

troche teraz na to za pozno...:confused2: ...boziu i po co do tego kraju wracac jak za piwo 10 zl trzeba dac na rynku...:-(

u mnie w klubie za BECKSA zaplacisz £3.15 a jak pojdziesz do zwyklego pubu to za £2.50 juz kupisz

z kawką u nas tak samo. Poszłam ostatnio z przyjaciółką na kulturalną kawkę do centrum, to zabuliłam 13 zł. Duża bo duża, ale jak sobie pomyślałam, żebym za to śpiochy miała, to mi się od razu odechciało picia:-D

studenci, to wiem jak robią, ostatnio siostrę pytałam jak sobie radzą z zawrotnymi cenami, żeby się nawalić, to trzeba mieć przecież kasę. Najpierw wypad do monopolowego po flaszeczkę lub browarek, potem domóweczka, a na końcu wypad do miasta i knajpeczka. Tam kulturalnie jedno piwko lub drinek i jest zabawa:tak:

marta zdrowy ten twój obiadek nie ma co:-D ale u mnie podobnie. Kluski na parze z dżemem porzeczkowym;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Za parowańce dziękuję:sorry: raz zrobiłam cynamonowe to dalej sr..łam niż du...... miałam.
Cena kawy powalająca - jak byłam w niedzielę w bawialni to płaciłam 7zł za ogromną MK Cafe macchiato :tak: i do tego jeszcze wybrany syrop i cukiereczek:tak:.

Do góry