reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka, zepnij się i pij więcej herbatki ;-) zgwałć M, umyj okna, pobiegaj po schodach :-D dasz radę! Chociaż mówiłam, że do wtorku się rozpakujesz, a ty uparcie zaciskasz nogi :sorry: To już mnie powoli coś rusza i delikatne objawy się pojawiają...
papcia, no mój mi teraz codziennie mówi, że brzuch mi opadł, od kiedy się dowiedział, ze w ogóle powinien opaść :laugh2: a ja się gapię i nie widzę. Wpadnij do mnie posprzątać, co? :tak:
Scarlet, no chyba jej nie wpuściłaś przed siebie? Za taką bezczelność rabanu powinnaś narobić, jeszcze innym by się głupio zrobiło! :baffled:
Bosa, biedna mamusia i Stellka, oby mleko zaczęło lecieć, 3mam kciuki :tak: &&
Ewi, oprócz tego też wiercą i młotem walą, bo dziadki powymierały i mnóstwo młodych się wprowadza :sorry:
Marta, futerko, załóżcie plz plz plz taki wątek jak mają inne miesiące z dzieciaczkami (nick mamusi, fotka dzidzi, płeć, imię, waga, wzrost, punkty Apgar, data OM i porodu, itd.) Ja tak lubię sobie to oglądać i bardzo mi u nas tego brakuje plzzzz:rofl2:

reklama
Koncia taka lista jest pod spisem marcowych mam;)

Pastela trzymamy kciuki I CZEKAMY NA WIECZORNE WIEŚCI;)

Skarlet ja uwielbiam desery lodowe od Grycana;) i są do 20zł więc raz na jakiś czas można zaszaleć;)

koncia- a ty myslisz ze ja tego kochana nie robie wszytsko co wymieniłas to moje menu dzienne heheh skurcze mam ale chyba jeszcze nie te:no::no: ja mam bycpodobno po Tobie wiec ty tam machaj szybciej ihhiihi

Buziak- no moja kolezanka tez chudzina jak ja urodziła córcie 4650 ale ja jakos siebie w takiej akcji nie wiedze jak wiki miała 3500 i tak mnie rozwaliło ze ohhooho

Pastela- ja ostatnio jak jechałam autobusem to specjalnie siadlam w takim miejscu to bym poskakiwac mogła a nic.................powdzenia na wizycie i głupich porodów nie oglondaj

Scarlet- no własnie nic sie nie stało a mnie nosi jak jasna cholera moze własnie dlatego ze juz za długo w domu siedze pogoda do bani i nie ma co ze soba zrobic.............

Widze że wszystkie już czekaja na TEN dzień m wstał i pierwsze pytanie ile sie od wczoraj rozpakowało i na kiedy miały termin? hahahah
jego też już bierze fama tatusiowa

A Maliny klocek wow nie podejrzewałam że aż do tyle mógł dobrać

Pinka a Ty z kąd ukradłaś takie duże dziecie?

A ja nie wiem czy sie czymś strułam czy co nie dosyć że latam do kibelka mam dreszcze aż mną rzuca tak mi zimno mega zgaga i zaczeło mnie mdlić masakra poprostu czuje sie jak jakaś kombatantka ale gorączki nie mam bo mierzyłam

Buziaczku, ja mieszkam W wawie i niebede ciebie dobijac cenami piwa tutaj, do tego można dodać ceny basenów,lodowiska,kina itp...jak chcesz gdzieś z dzieckiem wyjść to można zbankrutowac. Kiedyś przewijal sie temat najmu mieszkań, powiem ci 4 lata temu za 3 pokoje w wawie placilam 2500 zł:/ (a kupno nowego m jest na poziomie cen w Berlinie)
Polska naprawdę nie jest tania ( dla Polaków) najbardziej chciałabym chyba mieszkać w Niemczech- tam standard życia jest w miarę wysoki.

Wiecie co- tak was czytam i przyznaje ze ja tez na zapas sie najadam slodkosciami i pysznosciami..dziś dorwalam tanie kinder duplo w lidlu mniaaami

Bosa- jestem pewna ze mleczko pojawi sie wkrótce, super ze strzykawka dokarmiasz- go sie Stelcia nieprzyzwyczaji do smoka butelki i będzie wciąż cycusia ciagnela

Malinko- jestem prawie pewna ze Jasio będzie rekordzista wsród marcjanskich rycerzy...duuzy chlopczyk

Koncia Ty nawet nie kracz bo ja łóżeczka nie mam skręconego dopiero piore pościel a materac zaginął w akcji do tego napierdziela mnie głowa nic tylko wziąść sznurek i za stodołe

reklama
pinka - ja to nie wiem bo jeszcze nie rodzilam ale podobno z drugim dzieckiem to latwiej wiec pewnie juz nie bedzie tak zle:tak:...tez mnie troche przeraza to rozdarcie zwlaszcza ze polozna mi wczoraj np powiedziala ze oni tutaj naciec zwykle unikaja bo ponoc rozdarcie naturalne bardziej naturalnie sie goi niz blizna po nacieciu...i nie chca ciac zazwyczaj...ale nie myslmy o tym gorszym od razu a moze bedzie lepiej i lzej??

tulipek - jak tam zyc w takich cenach:szok: w bielsku bialej ja tam niedalaeko mam dom rodzinny to za takie mieszkanie jak chcesz wynajac to ceny sie wahaja pomiedzy 1000 tys a 2000 tys .... a kupno srednia cena to 180 - 200 tys uhuhu wole zostac tutaj chyba...

Ostatnia edycja:
Do góry