K
koncia
Gość
Pinka, zepnij się i pij więcej herbatki ;-) zgwałć M, umyj okna, pobiegaj po schodach
dasz radę! Chociaż mówiłam, że do wtorku się rozpakujesz, a ty uparcie zaciskasz nogi
To już mnie powoli coś rusza i delikatne objawy się pojawiają...
papcia, no mój mi teraz codziennie mówi, że brzuch mi opadł, od kiedy się dowiedział, ze w ogóle powinien opaść
a ja się gapię i nie widzę. Wpadnij do mnie posprzątać, co? 
Scarlet, no chyba jej nie wpuściłaś przed siebie? Za taką bezczelność rabanu powinnaś narobić, jeszcze innym by się głupio zrobiło!
Bosa, biedna mamusia i Stellka, oby mleko zaczęło lecieć, 3mam kciuki
&&
Ewi, oprócz tego też wiercą i młotem walą, bo dziadki powymierały i mnóstwo młodych się wprowadza
Marta, futerko, załóżcie plz plz plz taki wątek jak mają inne miesiące z dzieciaczkami (nick mamusi, fotka dzidzi, płeć, imię, waga, wzrost, punkty Apgar, data OM i porodu, itd.) Ja tak lubię sobie to oglądać i bardzo mi u nas tego brakuje plzzzz
dasz radę! Chociaż mówiłam, że do wtorku się rozpakujesz, a ty uparcie zaciskasz nogi
To już mnie powoli coś rusza i delikatne objawy się pojawiają...papcia, no mój mi teraz codziennie mówi, że brzuch mi opadł, od kiedy się dowiedział, ze w ogóle powinien opaść
a ja się gapię i nie widzę. Wpadnij do mnie posprzątać, co? 
Scarlet, no chyba jej nie wpuściłaś przed siebie? Za taką bezczelność rabanu powinnaś narobić, jeszcze innym by się głupio zrobiło!

Bosa, biedna mamusia i Stellka, oby mleko zaczęło lecieć, 3mam kciuki
&&Ewi, oprócz tego też wiercą i młotem walą, bo dziadki powymierały i mnóstwo młodych się wprowadza

Marta, futerko, załóżcie plz plz plz taki wątek jak mają inne miesiące z dzieciaczkami (nick mamusi, fotka dzidzi, płeć, imię, waga, wzrost, punkty Apgar, data OM i porodu, itd.) Ja tak lubię sobie to oglądać i bardzo mi u nas tego brakuje plzzzz

aha, dzięki 
w bielsku bialej ja tam niedalaeko mam dom rodzinny to za takie mieszkanie jak chcesz wynajac to ceny sie wahaja pomiedzy 1000 tys a 2000 tys .... a kupno srednia cena to 180 - 200 tys uhuhu wole zostac tutaj chyba...