reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Buziaczku trzymaj sie tam gdzie ci dobrze:) ja pewnie na starość tez gdzieś wyemigruje hihi

Papcia- mam nadzieje ze nie masz stodoły i trochę tu jeszcze z nami zostaniesz na tym świecie

Sluchajcie a wogole to wczoraj super data była na urodziny 22.2
Za to 3.3 i 11.3.11 tez niebeda złe która rezerwuje?

Buziaczek, ja jestem w Pl dosc czesto co 2.5-3.5 miesiaca i zawsze bankrutuje!! Ceny sa przerazajace, biorac pod uwage zarobki Polakow... Najgorsze jest to, ze tu nawet nie tyle o knajpy czy kawiarnie chodzi... w Pl idziesz do spozywczego i nic nie kupisz, a 50-100 zlotych wydane... Ja tez sobie nie wyobrazam juz powrotu. A bedac w Pl na dziecko bym sie chyba nigdy nie zdecydowala, bo po prostu nie byloby mnie na nie stac:((

Mi się podoba 11.3.11 :-) ale w terminie też może być, bo to sobota

masala, w PL to się żyje od pierwszego do pierwszego i można zapomnieć o przyjemnościach ehh

Dziewczynki ja melduję, że u mnie wszystko okej, mam dzień załatwień czego się da (aktualnie sprawy bankowe na tapecie) a w między czasie ceruję paputki męża - taka ze mnie dobra żona, a co!! :-)

Ja jak czytam że ciagle ktos się rozpakowuje to mam takiego stresa że tylko leżę i wyczekuję aż mi wody odejdą. Wpadłam w jakaś obsesję obserwacji... A tu nic się nie dzieje! Wszystkie dotychczasowe objawy nagle mi przeszły...
ewi hahahahaha
ja tak samo ciągle biegam do kibelka i sprawdzam majtasy, czy aby na pewno jest sucho:-D
Przybijam 5;-):tak: - mam to i tak samo:tak:.

masala, nieźle wywija ta pieluchą. Najlepsze, że próbuje naśladować i jak one tą nogę podnoszą, to dzieciaczek też :-)

katjusza, a pokażesz efekt? :-D

tulipek - nie ruszamy sie z tad chyba ze nas wygonia:-)
masala - z przykroscia stwierdzam ze ja chyba tez bym sie na to nie porwala w polsce... przykre ale prawdziwe...przyzanam ze wyjechalam tutaj z deczko innych powodow nie tylko finansowych ale teraz jak doroslam uwazam ze to byla najmadrzejsza decyzja w moim zyciu

reklama
Buziak ja tu przyjechalam tez zupelnie z innych powodow... to byla w zasadzie jedyna mozliwosc, zeby zamieszkac z Emkiem... mieszkalismy w innych miastach i chcielismy sprawdzic jak nam bedzie razem mieszkajac ze soba itd... bo to cos zupelnie innego zwiazek na odleglosc...

Do góry