reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

scarletka pacyfikuj Piotrusia i do łóżka na drzemkę:tak:

justysia witaj w klubie! zaraz kimkę walnę;-) wstałam po 6 co by rodzinkę z domu wyprawić i już mi się chce spać.

magnolia martwiłyśmy się! witaj:-)

patik specjalnie dla ciebie projekt łazienki wklejam;-)

[

Ostatnia edycja:
reklama
Magnolia witaj! super że już w domku:tak: dużo sił życzę:-)
madzikm och dziękuję, uwielbiam oglądać wnętrza:tak: wprawdzie łazienki mamy gotowe, a wciąż szukam inspiracji na pokój dla dziewczynek, ale chętnie podejrzę:-D

Magnolia witaj! super że już w domku:tak: dużo sił życzę:-)
madzikm och dziękuję, uwielbiam oglądać wnętrza:tak: wprawdzie łazienki mamy gotowe, a wciąż szukam inspiracji na pokój dla dziewczynek, ale chętnie podejrzę:-D

pokój Zosi też mogę Ci pokazać - pw:)

madzikm piękna łazienka! :)

magnolia witam - fajnie że macie już to za sobą ;)

A ja już po badaniach. Wyniki będą za tydzień. Wcisnęłam się na usg w poniedziałek. Bo ostatnie w przychodni miałam 31tc. I powiedziałam, że nawet nie wiem ile waży mały mniej więcej i w ogóle. To mi pielęgniarka powiedziała żebym była w poniedziałek na 10 ;]

witam sie i ja rzeczywiscie pusto i cicho tu sie pomału robi:szok: ja czuje sie fatalnie znów nogi jak banie do tego tak bolą ze ledwo stoje mały sie tak wierci ze zaraz chyba dziurę w brzuchu bede miała no i nie wyspana mega a za oknem szaro buro i deszczowo............jednym słowem cudownie!!!!!!!!!!!!!!!

Pastela- a wiec trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mongolia- witaj!!!!!!!!!
masala-to wszytskiego naj dla mezula i udanej randeczki.............
madzikim -oj z takiej łazienki to ja bym nie wyszła tak szybko hihihihi:tak:
scarlet- mam nadzieje ze dzisiejsza noc z synusiem bedzie juz spokojna

dzis na obiad gularz choc robie go bez serca kompletnie:cool:

Kiniorek - a jakie badania miałaś?? Wymaz może że na wyniki musisz czekać?? Czy coś innego?

PINKA - chyba dzisiaj każda z nas jakaś taka nijaka;p Ja niedawno poleżałam z myślą że zasnę ale telefon nie cichnie:/ Albo mama albo babcia:p Ciągle wypytują jak się czuje.

madzikm łazienka cudna:-) i po projekcie widzę że bardzo duża i chyba powinna nazywać się salonem kąpielowym a nie łazienką:-D a na ścianie z drzwiami jest fototapeta? jakaś specjalna przeznaczona do łazienek?
za pokoik Zosi też dziękuję:-) bardzo piękne mebelki, pokoik widać że dziecięcy ale nie przesłodzony, a pomysł na wykorzystanie ściany jako wystawy wspólnych zdjęć rewelacyjny:tak: na pewno Twoja Zosia w swoim królestwie może dobrze się bawić jak i wypoczywać:-) no i te aniołki...pięknie!

Mój obiekt sexualny zniknął bez zaspokojenia moich potrzeb:-( w miedzyczasie wpadła kumpela ze swoimi dziećmi które zdemolowały mi dom i nerwy na reszte dnia z tego wszystkiego przypaliłam żeberka na obiad a kasy jak nie było tak nie ma:wściekła/y: do tego szwagier z teściową mnie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że mają szczęście że jestem w ciąży i sie tam nie doczłapie bo jawnie bym im po mordach naszczelała i wszystkie kudły powyrywała i to by było mało nawet oczu i języka bym im nie zostawiła:angry:

na poprawe humorku zaraz włacze sobie muze na maxa i biore sie za sprzatnie domu tylko taki tafjfun mi zrobili że nie wiem od czego zacząć bo nie wiem gdzie jest poczatek wrrrrr do tego coś ze mnie cieknie o konsystencji kremu i mam bóle@ musze je rozchodzić!!!:crazy:

Madzikim wiesz co 3facetów Ci nie wystarczy? wow ale masz potrzeby
No i łazienka cudna szkoda że w mojej 5m2 nie da sie tak urządzić :-p

Pinka ja sie cały czas zastanawiam kiedy Cie ruszy oby nie na wielkanoc:no:

reklama
papcia- ja cie zaraz walne za te Wielkanoc ahaahh ja miło miec takich cudownych gosci od rana prawda???????????? zastzrelic sie mozna

Justysia- nie martw sie z tel mam tak samo tylko jedne odbieram a drugie nie bo nie mam juz sie na opowiadanie ciagle tego samego.......

Do góry