reklama
Minesota
Fan(ka)
Pastela -ja tylko na chwile :-)
https://www.babyboom.pl/forum/zielo...ura-5-listopada-45514/index2.html#post6719158
https://www.babyboom.pl/forum/zielo...ura-5-listopada-45514/index2.html#post6719158
papcia
Mamunia Lenuśki
Hej hej ja nie rodze puki co
przyznam sie bez bicia że poszłam spać o23i wstałąm przed chwilą bez żadnego wstawania na siku i pospała bym jeszcze i zaraz pójde do m do wyrka mam ochote na małe co nieco ale cos mnie lęki biorą ostatnio przed więc hmmm
w dodatku jestem załamana bo pozyczyć od kogokolwiek 100zl na 2dni to graniczy z cudem a musimy dzisiaj odebrac od kuriera paczke bo nam kupa kasy sprzed nosa ucieknie i brakuje nam właśnie100 więc mam nadzieje że jak wejde po12na konto to będzie ten zasrany przelew bo chyba bombe pod poczte podłoże bo ile można czekać!!!!
Tulip co do koleżanek to sa właśnie typy siedzące w domu i zajmujące sie pierdołami wiem to po swoich wczoraj moja wypaliła ale po co Ty z nimi gadasz jak ich nigdy nie poznasz!!! więc ją zgasiłam że właśnie że poznam bo daleko do nich nie mam i dzięki wam mam zamiar zwiedzić kupe polski to sie już zamkła
Scarlecia dzieki nadal mam ślinotok na samą myśl odbiore tą zasrana paczke a za reszte kupie sobie śmietane i owoce :-)
Katjusza zapapuguje żeberka sie odmrażają sex w planach tylko na ktg nie jade
;-)
Harsh szkoda tej małej bo co ona biedulka może że ma walnietych rodziców
Właśnie sobie przypomniałam że mam nadziewane rurki pod łóżiem to zmykam na nie puki jeszcze troche herbaty mam wlece później
przyznam sie bez bicia że poszłam spać o23i wstałąm przed chwilą bez żadnego wstawania na siku i pospała bym jeszcze i zaraz pójde do m do wyrka mam ochote na małe co nieco ale cos mnie lęki biorą ostatnio przed więc hmmm
w dodatku jestem załamana bo pozyczyć od kogokolwiek 100zl na 2dni to graniczy z cudem a musimy dzisiaj odebrac od kuriera paczke bo nam kupa kasy sprzed nosa ucieknie i brakuje nam właśnie100 więc mam nadzieje że jak wejde po12na konto to będzie ten zasrany przelew bo chyba bombe pod poczte podłoże bo ile można czekać!!!!
Tulip co do koleżanek to sa właśnie typy siedzące w domu i zajmujące sie pierdołami wiem to po swoich wczoraj moja wypaliła ale po co Ty z nimi gadasz jak ich nigdy nie poznasz!!! więc ją zgasiłam że właśnie że poznam bo daleko do nich nie mam i dzięki wam mam zamiar zwiedzić kupe polski to sie już zamkła
Scarlecia dzieki nadal mam ślinotok na samą myśl odbiore tą zasrana paczke a za reszte kupie sobie śmietane i owoce :-)
Katjusza zapapuguje żeberka sie odmrażają sex w planach tylko na ktg nie jade
Harsh szkoda tej małej bo co ona biedulka może że ma walnietych rodziców
Właśnie sobie przypomniałam że mam nadziewane rurki pod łóżiem to zmykam na nie puki jeszcze troche herbaty mam wlece później
madzikm
Mamy lutowe'07
harsh czyli zaostrzenie mukowiscydozy? biedna malutka:-(
ewe a o jakiej podyplomówce myślisz? jak coś pedagogicznego to lipa może być...ja w tamtym roku skończyłam podyp. za 5600
i ni hu hu choćby godzinki, ale schowałam dumę do kieszenie i uruchamiam wszystkie znajomości żeby od września coś znaleźć na umowę - zlecenie a ze swojej szkoły wychowawczy. Muszę odpocząć od swojego zawodu bo jest tak ciężki, że bym zwariowała jak moje dzieci;-)
ewi jej, faktycznie Wam się nie przelewa....ale najlepse przed Wami dopiero
scarletka bardzo ciekawe studia! tylko co to robić po tym
może na uczelni zostaniesz jako asystent?;-)
tulip jak to dużo wcześniejszą datę mam? całe 2 dni
to kiedy się weźmiesz za przygotowania?
ewe a o jakiej podyplomówce myślisz? jak coś pedagogicznego to lipa może być...ja w tamtym roku skończyłam podyp. za 5600

ewi jej, faktycznie Wam się nie przelewa....ale najlepse przed Wami dopiero

scarletka bardzo ciekawe studia! tylko co to robić po tym

tulip jak to dużo wcześniejszą datę mam? całe 2 dni

to kiedy się weźmiesz za przygotowania?
patik80
Fanka BB :)
Dzień dobry Wszystkim!
jak dobrze przespać kolejną noc, tylko dwie pobudki na siku;-) i w zasadzie jak na razie bez żadnych dolegliwości
oj dawno się tak nie czułam:-)
muszę wykorzystać ten stan i trochę posprzątać:-)
Pastelko &&&&&&&
tulip powodzenia na wizycie:-):-)
buziaczku jak nocka, mam nadzieję że nie wykrakałam;-)
hars to staszne że tak malutka musi się wycierpieć.... a dlaczego nie dawali jej lekarstw? nie dopomyślenia
Maya fajnie że napisałaś o maluszku... ja cały czas pamiętałam i nawet jak wpadałaś raz na jakiś czas to chciałam Cie spytać, ale nie miałam odwagi
bo przecież to był taki Okruszek i tak wcześnie się urodził... a tu taka piękna niespodzianka:-) dużo zdrowka dla Kaja i sił dla jego rodziców, ale myślę że chyba to co najgorsze już minęło
co do wyboru landu to jakby co to jechalibyśmy do Westfalii, mam tam ciocię
masala sny sprawdzaja się na opak, więc rozstępów nie ma, ale o pizzy też dzisiaj musisz zapomnieć
papcia a niechaj Twoje wszystkie plany się zrealizują na dzisiaj
no i niech ta kaska przyjdzie... no i smacznych rurek:-)
Bosa, Milutek jak tam dziewczynki?
a pozostałe marcowo-lutowe mamusie... jak tam maluszki?
jak dobrze przespać kolejną noc, tylko dwie pobudki na siku;-) i w zasadzie jak na razie bez żadnych dolegliwości

muszę wykorzystać ten stan i trochę posprzątać:-)
Pastelko &&&&&&&
tulip powodzenia na wizycie:-):-)
buziaczku jak nocka, mam nadzieję że nie wykrakałam;-)
hars to staszne że tak malutka musi się wycierpieć.... a dlaczego nie dawali jej lekarstw? nie dopomyślenia

Maya fajnie że napisałaś o maluszku... ja cały czas pamiętałam i nawet jak wpadałaś raz na jakiś czas to chciałam Cie spytać, ale nie miałam odwagi

co do wyboru landu to jakby co to jechalibyśmy do Westfalii, mam tam ciocię
masala sny sprawdzaja się na opak, więc rozstępów nie ma, ale o pizzy też dzisiaj musisz zapomnieć

papcia a niechaj Twoje wszystkie plany się zrealizują na dzisiaj

Bosa, Milutek jak tam dziewczynki?
a pozostałe marcowo-lutowe mamusie... jak tam maluszki?
hej dziewczynki!
u nas koszmarna noc:-( synek prze kaszlał mi całą. NIc nie pomgało, nacierania, ostukiwania, picie, syropki. Gorączki nie ma, żywy jest, od rana tylko troszkę pokaszluje. Zostawiłam go w domu, bo na dworze -10 stopni, a od nie spania wszyscy wymięci.
Papcia w takim razie smacznego;-) ale jakby co, to wpadaj do mnie
masalka miłej randeczki, korzystaj póki jeszcze możesz
patik zazdroszczę takiego samopoczucia!
madzik dostać się gdzieś do portalu czy gazety w Krakowie graniczy z cudem, bo bardzo mało jest takich miejsc. Staż miałam w Interia.pl, ale tam jak ktoś już pracuje, to pilnuje stołka i nie było szans zostać. Nawet na jedno miejsce stażowe jest ok 300 chętnych, więc co ja będę mówić o pracy. W Warszawie pod tym kontem są większe możliwości, ale nie rozważamy przeniesienia, bo em ma tutaj bardzo dobrą pracę i świetne perspektywy. Nie ma sensu rzucać wszystkiego, zostawiać rodzinę żebym miała szansę zarobić 1000 zł. Tutaj jak będzie trzeba, to pomyślę nad czymś swoim, albo coś się trafi, a jak nie to będę pracować charytatywnie hhihihihi
u nas koszmarna noc:-( synek prze kaszlał mi całą. NIc nie pomgało, nacierania, ostukiwania, picie, syropki. Gorączki nie ma, żywy jest, od rana tylko troszkę pokaszluje. Zostawiłam go w domu, bo na dworze -10 stopni, a od nie spania wszyscy wymięci.
Papcia w takim razie smacznego;-) ale jakby co, to wpadaj do mnie
masalka miłej randeczki, korzystaj póki jeszcze możesz

patik zazdroszczę takiego samopoczucia!
madzik dostać się gdzieś do portalu czy gazety w Krakowie graniczy z cudem, bo bardzo mało jest takich miejsc. Staż miałam w Interia.pl, ale tam jak ktoś już pracuje, to pilnuje stołka i nie było szans zostać. Nawet na jedno miejsce stażowe jest ok 300 chętnych, więc co ja będę mówić o pracy. W Warszawie pod tym kontem są większe możliwości, ale nie rozważamy przeniesienia, bo em ma tutaj bardzo dobrą pracę i świetne perspektywy. Nie ma sensu rzucać wszystkiego, zostawiać rodzinę żebym miała szansę zarobić 1000 zł. Tutaj jak będzie trzeba, to pomyślę nad czymś swoim, albo coś się trafi, a jak nie to będę pracować charytatywnie hhihihihi
patik80
katjusza/papcia świetny pomysł na przedpołudnie z filmami Zawitkowskiego - dzięki:-) obiad gotowy, obiektu sexualnego brak, 3 panów kończących łazienkę na górze mnie nie zadowala![]()
ładnie ładnie

edit
och Scarletko buziaki dla Piotrusia i dużo zdrówka:-) może uda Ci się zdrzemnąć popołudniu, co? kurczę ale ta zima daje Wam popalić:-(
Ostatnia edycja:
Justysia1a
Dziewczyny czy wy dzisiaj też takie zaspane jak ja?
Spałam dobrze a normalnie oczy mi się zamykają;P
reklama
magnoliaa
Zaangażowana w BB
Witajcie!!!
Naareszcie w donku z moim skarbem (zdjęcia na odp. watku)
Jestem mega zmęczona, od początku nie spie. CC poszło pomyslnie i już prawie nie czuje że byłam cięta
To chyba dziecko dodaje takich nieziemskich sił organizmowi...zadziwiająco szybko się regeneruje...ale poczatki nie sa łatwe...
Mała płacze całły czas w nocy i w zasadzie czasem w dzięń daje pospac...o włśnie sie budzi
Naareszcie w donku z moim skarbem (zdjęcia na odp. watku)
Jestem mega zmęczona, od początku nie spie. CC poszło pomyslnie i już prawie nie czuje że byłam cięta