reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka, a żeby to było takie proste :-D bez jego pomocy to nawet nie uceluje :sorry: w najlepszym wypadku uda mi się go złapać i przygnieść, a potem poddusić piersiami i na tym koniec :rofl2:

hahahahahha
ja podczas naszych przytulanek czuję się dokładnie tak samo, jak słoń w składzie porcelany:zawstydzona/y::cool: co doprowadza mnie do szału:laugh2:
ale dzisiaj, to dobry pomysł, może choć jednego pączka spalę:-D

reklama
Pinka, a żeby to było takie proste :-D bez jego pomocy to nawet nie uceluje :sorry: w najlepszym wypadku uda mi się go złapać i przygnieść, a potem poddusić piersiami i na tym koniec :rofl2:

koncia to gdzie on ci go pcha?????????? ahaah ze cyckami przygniatasz???????:-)do buzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiii;-)))))))))))))))))))))))))

Scarletka- zeby jeszcze dała te skurcze to widzisz powiedziała ze to straszaki tylko były

objedzona lodami z bitą śmietaną z polewą czekoladową mówię dobranoc:-D

a jutro koło 12 wszystkie trzymamy kciuki za kasiulkę85!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witajcie goscimy od wczoraj kuzyna i kuzynke eMka wiec jutro tez bede wieczorem bo dopiero wtedy wyjezdzaja od nas :tak:

madzikm podyplomowe nie pedagogiczne zamierzam cos ekonomicznego itp.

Ewi u nas tez jest ciezko z wkreceniem sie do szkoly wiec nie mysle juz nawet o podyplomowych pedagogicznych

pinka trzymam kciuki zebys na dniach urodzila swojego wyczekiwanego synka ;-)

ci kuzyni eMka mieszkaja we Francji i przywiezli nam ciuszki dla malej cale mnostwo nowych rzeczy porobie zdjecia i moze w sobote je wrzuce na watku wyprawkowym to sobie zobaczycie jake cudenka nam przywiezli

spokojnej nocki zycze

reklama
hej ciężaróweczki..dzisiaj mam prawie samotny dzien z moimi Kruszynkami. Emek w pracy do 17 a babcia dzisiaj ma kontrole u onkologa i bedzie dopiero po 14:) :-)
Dziewczynki narazie spia....a co bedzie dalej? Mam nadzieje ze kolki nas dzisiaj oszczedza bo dwoch naraz nosic niestety nie dam rady:(

Futrzaczku- ja jetem:) dzisiaj dziewczynki mame oszczedziły i dały wyjatkowo spac do 7:) zawsze budza sie koło 5 i juz jest kłopot ze spaniem:)

Do góry