reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

ONA - a co to jest kotlet po kowalsku??? smacznie brzmi az mi slinka poleciala:zawstydzona/y::-p

Buziaczku rozne są w sumie sposoby, ale ja robie tak to jest schab panierowany na górze pieczareczki i prazona cebulka , zapiekane zółtym serem, nie ktorzy dają jeszcze szyneczke do srodka... i taki On sobie troszku kaloryczny hehe ;)

Kurcze Pastela mowisz ze AŻ tak przesadziłam :o Ale jaja.... hehe

reklama
Ona - to zależy jakie dziecko urodzisz, Wiktor miał 52cm i 3850g i po kilku dniach gumki mu się już odciskały na nóżkach za mocno, więc kupiłam 2.

Hejka - jestem .
Ciagle 2w1 :tak:
Malo czasu ostatnio na cokolwiek , duzo sprzatania no i nawet staram sie spedzac dnie u znajomych czy na spacerach. Wiecie malo czasu zostalo.

Harsh- no wiem.... wysle na prv :)

Ona, mi tez sie wydaje, ze za duzo..mimo, ze Olo gigantem nie byl (3260) to tez zuzylismy tylko jedna pake jedynek...Przy czym nie uzywalam nigdy malych belli, bo co firma to tak naprawde inny rozmiar....

Migotko,ale to ty wczesnie urodzilas, a nie my opzniamy ;) Nawet marca nie ma...I tak sie duzo rozpakowalo..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
migotka wpadła zażartowała i zniknęła:-p no ładnie, my tu na relacje czekamy!!!
ona na razie się nie przejmuj zobaczysz jak będą się sprawdzać te pieluszki, najwyżej odsprzedasz komuś, albo wystawisz na allegro...
Pastela no to zrelaksowana możesz czekać na rozwój wydarzeń:-) może do poniedziałku coś pójdzie do przodu, fajnie że wiesz że lekarka w razie czego jest na miejscu:tak:

a ja po pierwsze muszę powiedzieć że ciasto tulipkowe ( z małymi modyfikacjami;-) ) jest bardzo pyszne, jedliśmy pierwszą porcję jeszcze na ciepło z lodami waniliowymi... mniam:-) a na kolację kolejna wyżerka w postaci tortilli z duużąąą ilością sosu czosnkowego, kapustki pekińskiej, pomidorka i ogórka...
teraz siedzę i odpoczywam - na razie bez żadnych bóli, ciekawe co noc przyniesie, mama naciska:-D ale jak to Zośce wytłumaczyć;-):-D

edit
Ona a kiedy zamówiłas? czytałam teraz jeszcze raz Twojego posta, może zadzwoń tam jutro i spróbuj zamienić część 1 na 2, dzienne zużycie na początku można liczyć ok. 8-10 pieluszek, moja Hania urodziła się 3320, po 6 tygodniach na szczepieniu ważyła 4600 więc teoretycznie niby jeszcze 1 by pasowały, ale to wszystko zależy od firmy tak jak hars pisała

Ostatnia edycja:
reklama
a relacje no nie wiem co pisac mały rosnie super brzuszek ma takie okrąglutki zresztą cały jest słodki że mam ochote go zjeść w dzien spi grzecznie w nocy wariuje
kolek juz nie mam
najgorsze jest to ze od ponidziałku bedziemy sie roztawać na kilka godzin:(

Do góry