reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka pokaz fryzurke :tak:.

A PhotoScape jest fajny , pamietam ze pisalas mi kiedys Pinka ze mozna zrobic tam carnobiale zdjecie z jakims kolorem w danym miejscu- wes powiec mi gdzie tego szukac?

U nas deszczowo.....
Zapraszam na wirtualna kawusie do mnie :)
w koncu urodzinkowa. :-)

reklama
Pinka nie drażnij się:-D tylko wyskakuj z fotką hi hi, nie będziemy się śmiać:-p
dove wszystkiego naj!!! czyżby kolejna raczyca wśród nas???:-D

tylko sie nie smiac:-D:-D:-D bo po pierwsze nie są ułożone:no: a po drugie jestem w trakcie sprzątania:-D:-D i uspakajania młodego;-)

Dove- sto lat!!!!
a co do programu to wchodzisz w Editor- wybierasz zdjęcie z dysku- klikasz na filtre poniżej- wybierasz Region( out of focus) i działasz.....;-)
Zobacz załącznik 372732

Ostatnia edycja:
Witam

Czy i u Was jest taka pogoda?Czesciej pada i jest zimno niz swieci slonce, gdzie to lato sie podzialo? A my chcemy sie wybrac na urlop nad morze, ale przy takiej pogodzie to nie wiem czy to dobry pomysl

Dove 100lat!!!!

Spring myslisz ze tak pozno moze sie pojawic refluks? Ja od jakiegos czasu mam wszystko zarzygana, ulewa i ulewa i nie wiem o co chodzi, a z praniem to juz nie wyrabiam, pralka chodzi non stop:shocked2:

Koncia
Twoj maluszek to sie nameczy, ja jak czytam to az gesiej skorki dostaje. Nie dosc ze tym naszym maluchom ciagle cos dolega, to tez to zabkowanie takie bolesne musi byc:cool:

U mnie Gabrys dostal na jednym policzku takiej dziwnej wysypki, smaruje juz roznymi masciami i nic. Nie powieksza sie ale tez nie znika, wiec czeka nas wizyta u lekarza znowu.

A ja jestem dzis zla, bo dziadkowie z jednej i drugiej strony to tak wnuczka unikaja ze az przykro. caly dom ludzi a nie ma nikogo kto by malego 15 min przypilnowac

Pabella a Twoj emek mlodszy starszy?

Kurna Pinka nonono Ty to i na fotografi i na fryzjerstwie się nieźle znasz:) Ładna fryzurka!

Dove wszystkiego naj naj naj:)

Patik a wiesz że rak z rakiem podobno najlepiej się dogaduje?;) i jest bardzo rodzinny co potwierdzam!

Pinka, tak to ja wpisałam Ci się w blogu. Jestem pod wrażeniem Twoich prac. Sama lubię robić zdjęcia. Na razie tylko makra wychodzą mi jako tako. Fotoblogi to jest to!

reklama
Pinka, tak to ja wpisałam Ci się w blogu. Jestem pod wrażeniem Twoich prac. Sama lubię robić zdjęcia. Na razie tylko makra wychodzą mi jako tako. Fotoblogi to jest to!

nie ma nic trudnego w zalożeniu bloga wchodzisz na stronę np: www.onet.pl lub www.wp.pl lub www.blogi.pl rejestrujesz sie potem aktywujesz konto i logujesz ;-) blog gotowy...

Do góry