reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

czesc dziewczynki.....Koncia dobrze ,ze juz troche spokojniej niech maluszek odpocznie
ja tez zaczelam dzien od 7 maly teraz drzemie sobie a ja neistety dalej cierpi z powodu odcinka ledziwowego kregoslupa..sama neiwiem co jest nawet jak zakaszle to tak zakluwa w posldaku ze upadam nieraz..jutro id do lekzra niech mi ocs innego zapisze....i te nudnoci ehhhh.moj zoladek chyba wysiada juz od tabletek....ale co tam ...znowu marzudze ehhhhh co za maruda ze mnue juz pewnie macie mnie dosyc hhhahaha

reklama
Czesc Wam :-)
Piekna pogoda u nas,choc wczoraj straszyło deszczowymi chmurkami to i tak wybralismy sie na małe spotkanko do Lubiatowa bo znajomi tam przyjechali z drugiego konca Polski(z psami oczywiscie;-)) i było super,pies grzeczny,Gosia grzeczna,piekne słoneczko było;-)Dzis pospacerujemy po okolicy co by za daleko nie wybywac i korzystac z ostatniego dnia urlopu eMka.

Koncia fajnie ze troszke ulzyło Maksiowi:tak:
Pinus wcale nie bede sie nabijac,fryzurka całkiem fajna,tak jak mowiłam lepiej Ci w krotszych:tak: ale nie wiem po co rozjasniałas?
Scarletka super ze grzeczny Bartus powrocił,zdrowka dla starszaka:tak:
Julia jak boli w posladku to moze byz rwa kulszowa, na to tabletki nie pomoga tylko porzadny masaz.
Patik nie ma to jak zmaczyc dzieci tak zeby same padły;-)
Dove spoznione zyczenia wszystkiego naj;-)
Futrzak,Malinka udanych imprez;-)

Miłego dnia:-)

hejo pogoda do D.. jak się nie wypogodzi to siedzimy w domu buuuuuu

Ola- Patik tak kolor zmieniony na sliwkowy:-D:-D:-p następne bedzie w kolorze

a mnie sie coś komputer pierdzieli:wściekła/y:czyżby kolejny nieplanowany wydatek???:cool:

Pinka co jest z tą pogodą u Ciebie?? W uklandii lata nie ma?? Zawsze myślałam, że jest cieplej niż u nas, a jak była parę lat temu, to naprawdę gorąco było.. Nie powiem, żeby u nas teraz było super, podobno sierpień ma być piękny..

U nas chrzciny za tydzień :)
Pobudka o 6, w nocy.. niech no policzę.. ze 3 chyba, ale cyc i spanie dalej, nie było pogaduch ze stopami tym razem ;) Drzemka zaliczona, soczek zaliczony i tatę wysłałam na 2h na spacer z Jasiem, pewnie wrócą po godzinie, ale dobre i to.. największy dylemat mojego męża - gdzie mam iść?? Heloooooł ja codziennie chodzę i muszę coś wymyślać, a on raz i stęka.. potem "a nie chcesz z nami iść".. szkoda gadać! Zaczynam się powoli bać powrotu do pracy, będę z Jasiem pół dnia, w tym sprzątanie i gotowanie, potem wyskok na zakupy jak auto wróci, a po nocach praca.. Jak zapowiedziałam, że będzie mi musiał więcej pomagać, to usłyszałam "ale czy naprawde ja tak nic nie robię" no i weź tu odpowiedz.. no ale się przecież nie roztroję, więc będzie pomagał i koniec kropka!!
No to idę odkurzyć i pod prysznic się zrelaksować..

witam sie mega słonecznie:)

emek mi wybył do jaskin, dziewczynki już zaliczają przed południowa drzemke a ja probowałam sie opalac na tarasie....doopa wyszła bo nie umiem wytrzymac plackiem na takiej żarówie. Wiec stwierdziłam ze sobie mój warzywniaczek wielkiiii podleje:) no i po opalaniu...ale wiecie co Wam powiem- zamarzył sie mi basen:):!!!!!!!!!!!!!:-D:-):-D

Malinka
- ha ha dobre z tym spacerem:) a mój jeszcze ani razu nie wzioł dzieci na spacer- dwa razy sie do tego zabierał a jak juz dzieci byłu w wózku to mówił: wiesz co- to zbierz sie i wyskoczymy do rodziców:) ha ha

Pinka
- no to poszalałas z tym kolorkiem hi hi:-D

Ostatnia edycja:
malina - nie mam pojecia co z tym latem:no: juz mam dosc tej pogody....
i pomyślec ze w sierpniu miałam byc w polszy to az mnie sciska:wściekła/y::wściekła/y:

Milus- ja lubie takie kolorki kiedyś mialam rude;-) czerwono-czarne,i rózne odcinie sliwki:-D:-D

dziś dla odmniany od rana młoda wyje:cool::cool: z mnie za chwilę wywiozą

Pinus- podobają sie mi takie kolorki no ale do mnie by one kompletnie nie pasowały....no ale za to Ciebie w blondzie tez bym sobie nie wyobraziła za chiny........;-):szok::-D

A ja oglądam baseny na allegro i mi serce pęka:(:-(

Pinus- podobają sie mi takie kolorki no ale do mnie by one kompletnie nie pasowały....no ale za to Ciebie w blondzie tez bym sobie nie wyobraziła za chiny........;-):szok::-D

A ja oglądam baseny na allegro i mi serce pęka:(:-(

no fakt jak sobie rozjaśniłam to połowa głowy bląd połowa ruda to ten bląd nie bardzo mi pasował choc jestem od urodzenia bladyną taką jak wiki;-)

reklama
Do góry