To jest pomnik w tym rogu gdzie przejście na Plac Solny, stoi przed restauracją "Spiż"Vetka, Pabella, Kika - która uświadomi Pestusię, gdzie właściwie mamy się spotkać?"pod Fredrą" nie mówi mi absolutnie nic
![]()
Kojarzysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest pomnik w tym rogu gdzie przejście na Plac Solny, stoi przed restauracją "Spiż"Vetka, Pabella, Kika - która uświadomi Pestusię, gdzie właściwie mamy się spotkać?"pod Fredrą" nie mówi mi absolutnie nic
![]()
Vetka, Pabella, Kika - która uświadomi Pestusię, gdzie właściwie mamy się spotkać?"pod Fredrą" nie mówi mi absolutnie nic
![]()
Pabella - pojęcia nie mam, ale wujek google już pokazał gdzie tomam autobusy często więc się dostosuję do godziny
![]()
no niby tak ale zawsze sa zamienniki a lepiej wydac tysiaka raz na rok niz co miesiac po poł tysiakaOlcia haha chusteczka u nas w praniu to podstawa ;p A z tymi japońcami to fakt, tylko, że jednak części są drogie, niedawno coś ze sprzęgłem wymienialiśmy, nie całe tylko części jakieś i tysiak znikł :/ Mężu poczyta jeszcze w tych swoich gazetach to może w końcu do czegoś dojdziemy, chociaż i tak najpierw trzeba sprzedać obecne, żeby kupić nowe auto..
WROCŁAWIANKI
No to PIĄTEK, godz. 14.00 pod FREDRĄ
A właściwie będziemy.. ;-)