reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ostatnia edycja:
reklama
Spoko, cieszę się, że mogłam Was rozbawić :-D

Mnie akurat nie jest wtedy do śmiechu, bo cholernie boli, raz mnie złapało jak Jasia karmiłam, no i gdybym go odczepiła od cycka i poleciała do kibla, to na bank wyłby jak stado wilków, więc musiałam zacisnąć zęby i coś jeszcze i przeczekać atak, ale z doświadczenia wiem, że można przetrwać tylko 3 ataki, 4ego jeszcze nikt nie przeżył ;-) Ale wolę to niż korek w doopie jak w ciąży, to dopiero była masakra :eek:

Zmieniając temat, żegnam się, bo oglądamy Flinstonów na dwójce hihi

Pabellka uwierz mi,że nie chciałabyś tego przeżyć:-D:laugh2: leciałam w nocy, na oślep, po mokrej trawie ze świadomością,że otaczają mnie nocne żyjątka:laugh2: Ale wtedy było mi wszystko jedno, byleby zdążyć;-):-)

Malinka błagam, bo naprawdę umrę ze śmiechu:-D:-D:-D

witam sie wieczornie.......u nas dzien bez rewelacji na dworzu nie bylismy z powodu mojego niedomagania niestety....maly caly dzien prawie nie spal a teraz tak sie meczyl przy zasnieciu chyba z 40 min ze juz niewiedzialam co robic......zawsze zasypia sam w lozeczku ale wierci sie z boku na bok macha raczkami nozkami drapie sie po buzi szuka ciagle smoka az wkoncu zasypia................i tak wyglada jego zasypianie wieczorem :)

a teraz jestem juz tak padnieta ze leniu****e przed laptopem i czekam na meza az przyjdzie z pracy o 22 i pojde spac.... a z oknem jeszcze dzieciaki sie bawia a ja czuje sie jakby byla juz noc hhahhahha

Starsze z M zasypiają a Pablo walczy jeszcze sam ze sobą. W bloku obok chyba czyjaś 18-tka - była już "Wolność" a teraz zapodają "Lambadę":tak::-D:-D.
Malina - jesteś boska;-):tak::-D:-D:-D. jak ktoś puka gdy Pablo cycuje a nie słyszy proszę to kuśtykam z uwieszonym przy cycu:-p:tak:.

Spoko, cieszę się, że mogłam Was rozbawić :-D

Mnie akurat nie jest wtedy do śmiechu, bo cholernie boli, raz mnie złapało jak Jasia karmiłam, no i gdybym go odczepiła od cycka i poleciała do kibla, to na bank wyłby jak stado wilków, więc musiałam zacisnąć zęby i coś jeszcze i przeczekać atak, ale z doświadczenia wiem, że można przetrwać tylko 3 ataki, 4ego jeszcze nikt nie przeżył ;-) Ale wolę to niż korek w doopie jak w ciąży, to dopiero była masakra :eek:

Zmieniając temat, żegnam się, bo oglądamy Flinstonów na dwójce hihi

no to się zryczałam :-D:-D:-D

hej laseczki!
ale temaciki sobie znalazłyście:-D na szczęście nie mam tych problemów;-)
mnie głowa nawala że nie daję rady normalnie myśleć:(( Zosia dzisiaj po wieczornej butli tak chlus ła przy odbiciu, że zarzygała całą kanapę i musiałam dorobić jej mleka...no i znalazła sobie nową zabawę, sięga sama po smoczka i wkłada sobie do buzi:tak:
na razie spadam bo obie niunki nie śpią, Hanka ma swoje posiedzenie na tronie, a Zosia leży obok mnie ale zaczeła ziewać wiec czas spać ... mam nadzieję;)

reklama
Malina dobra jestes:-D mnie tez łapie w najmniej odpowiednim momencie;-) ostatnio mnie tak pogoniło po telefonie do pracy:zawstydzona/y:
Marta drzwi otworzyc to pikus ale jak zdjac spodnie z dzieckiem przy cycu?:-D
Patik Ty sie nie ciesz tak z nowej zabawy Zosi ;-)z własnego doswiadczenia powiem Ci ze jest to irytujace jak Goska ma spac a wyciaga sama sobie smoka a potem wkłada go do gory nogami:tak:
Pinus gdzie jestes?jak szczepienie?

Goska spi od godzinki,ciekawe do ktorej dzis:-p my po kolacji,była kasza manna z borowkami i zaraz pewnie polece do wanny i spac;-) a wiec zycze wszystkim miłej nocy:-)

Do góry