magdzior1985
Fanka BB :)
Koncia - gratuluję, zakupu autka:-) oby się dobrze sprawowało &&& teraz musisz pośpieszyć się ze zrobieniem prawka, skoro autko już czeka
Asco - szkoda, że nie masz jak dojeżdżać na ten kurs:-(
Spring - współczuję i migreny i to w dodatku z aurą:-( Sama miałam z 5-6 takich ataków, w tym 2 na początku ciąży, a jak pierwszy raz dopadło mnie to cholerstwo to myślałam, że umieram
Krakowianki i nie tylko
- udanego spotkania jutro życzę, oby pogoda dopisała
malina - udanych zakupów

Asco - szkoda, że nie masz jak dojeżdżać na ten kurs:-(
Spring - współczuję i migreny i to w dodatku z aurą:-( Sama miałam z 5-6 takich ataków, w tym 2 na początku ciąży, a jak pierwszy raz dopadło mnie to cholerstwo to myślałam, że umieram
Krakowianki i nie tylko

malina - udanych zakupów
a wieczorem nie miała najmniejszej ochoty zasnąć tylko się chichrała w głos jak ktoś się do niej zbliżał, do tego zaskoczyła mnie swoją długą przedpołudniową drzemką, dzięki której miałam czas na sprzatanie i przygotowania:-) Hania miała za to długą lekcję dzielenia się swoimi zabawkami z kolegą (17 miesięcy), z różnym skutkiem, doszło też do rękoczynów, dostała po głowie łopatką, niby przypadkiem
a w momencie jak wpakowała się do łazienki żeby towarzyszyć przy kąpieli kolegi, została podrapana:-( bo mały wpadł w histerie na widok prysznica
ale najważniejsze że wszyscy cali i wyrażają chęć ponownego spotkania więc chyba ok