Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dom stoi na głowie, obiadu nie ma kiedy zrobić, a i jeden i drugi co chwilę wymagają mojej uwagi
Wieczorami czuję się tak wypruta jakbym co najmniej zębami pole orała, a popołudniu nie marzę o niczym innym jak tylko o tym żeby mnie em już z części obowiązków zwolnił..
W domu padł jak mucha. modlę się, żeby nie jakaś infekcja, bo nici z imprezki:-(Ewe i ja sobie obiecuję a ciekawe co z tego będziedzisiaj np. byłam z mężem na pizzy a teraz jem chipsy i piję pepsi. I jak ja mam zrzucić to nie wiem haha
Skarlet dzielny Bartuś! Buziaki*
nie martw sie nie tylko Ty ;-)
) Identycznie-jak Ty-mieszkania nie ogarniam już od dawna, co uda mi się posprzątać-za 10 minut wszystko rozwalone ; o obiadach -nie wspomnę. Wczoraj jakimś cudem był,ale dziś już nie. Tylko Jaś miał pierogi z truskawkami, a my z eMkiem kromki chleba z wędliną

o to widze ze palny podobne jak u nas 3 latka ;-)Papcia ja jeszcze mojego obiecanego pokazu nie miałam a Ty tu juz o moich tańcach piszesz hehe moje susły i lotnisko hmm a ja nie widziałam! Jabym wiedziała to bym odstawiła taniec w tle hehe Czytałam wczoraj w gazecie że susły wygineły i musieli je przywozić z Zamojszczyzny żeby odtworzyć stado
Skarlet, Spring kurde to ja wiele wiecej robię i narzekam wiec chyba muszę przestać! Ale przynajmniej wiem co mnie czeka przy dwójce szkrabów za 3 latka
dobra idę już!