reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ewe i ja sobie obiecuję a ciekawe co z tego będzie:) dzisiaj np. byłam z mężem na pizzy a teraz jem chipsy i piję pepsi. I jak ja mam zrzucić to nie wiem haha

Skarlet dzielny Bartuś! Buziaki:)*

reklama
Lecę kochane wygrzewać się w wannie.
Muszę wam powiedzieć, że do d ze mnie matka. Od kiedy Piotruś jest w domu niczego nie ogarniam:wściekła/y: dom stoi na głowie, obiadu nie ma kiedy zrobić, a i jeden i drugi co chwilę wymagają mojej uwagi:eek: Wieczorami czuję się tak wypruta jakbym co najmniej zębami pole orała, a popołudniu nie marzę o niczym innym jak tylko o tym żeby mnie em już z części obowiązków zwolnił..
Porobiłam dzisiaj zakupy, jutro zacznę szykować imprezkę urodzinową Piotrusia, mam nadzieję że panowie będą dla mamusi łaskawi i pozwolą mi coś upiec i przyszykować.
Niezłą akcję dzisiaj Piotrek odwalił w sklepie, najpierw rozwył się, że go boli głowa, a potem zarzygał cały hipermarket.Trzy razy puszczał pawia. Ale mi było wstyd:szok: W domu padł jak mucha. modlę się, żeby nie jakaś infekcja, bo nici z imprezki:-(

Scarlet no teraz odniosłam wrażenie,że wszystko,co napisałaś było o mnie (no może poza rzyganiem:-D) Identycznie-jak Ty-mieszkania nie ogarniam już od dawna, co uda mi się posprzątać-za 10 minut wszystko rozwalone ; o obiadach -nie wspomnę. Wczoraj jakimś cudem był,ale dziś już nie. Tylko Jaś miał pierogi z truskawkami, a my z eMkiem kromki chleba z wędliną:confused2::eek:

Jestem i ja wieczorową porą ale zaraz znikam w tym samym celu co Koncia bo już m obiecałam hehe

Lenka ma 3dniówke na szczescie tep zbita tylko nie wiem czy aż nie za bardzo bo teraz jest zimna :? mam nadzieje że jutro ostatni dzień goraczki a w sobote wysypka i po chorobie

Scarlecia oby Piotrusiowi nic nie było

ciekawe jak tam Livka Mili bo też miały do lekarza jechać

Ewi to ja poprosze kamerke i chce zobaczyć Twoje drygi hehe a wiesz że w tyg pokazywali w tv te wasze słynne susły i lotnisko? ale Ciebie tam nie dojrzałam czemuś za kamerą nie latała żeby mi pomachać?

Papcia ja jeszcze mojego obiecanego pokazu nie miałam a Ty tu juz o moich tańcach piszesz hehe moje susły i lotnisko hmm a ja nie widziałam! Jabym wiedziała to bym odstawiła taniec w tle hehe Czytałam wczoraj w gazecie że susły wygineły i musieli je przywozić z Zamojszczyzny żeby odtworzyć stado:)

Skarlet, Spring kurde to ja wiele wiecej robię i narzekam wiec chyba muszę przestać! Ale przynajmniej wiem co mnie czeka przy dwójce szkrabów za 3 latka:)

dobra idę już!

reklama
Papcia ja jeszcze mojego obiecanego pokazu nie miałam a Ty tu juz o moich tańcach piszesz hehe moje susły i lotnisko hmm a ja nie widziałam! Jabym wiedziała to bym odstawiła taniec w tle hehe Czytałam wczoraj w gazecie że susły wygineły i musieli je przywozić z Zamojszczyzny żeby odtworzyć stado:)

Skarlet, Spring kurde to ja wiele wiecej robię i narzekam wiec chyba muszę przestać! Ale przynajmniej wiem co mnie czeka przy dwójce szkrabów za 3 latka:)

dobra idę już!
o to widze ze palny podobne jak u nas 3 latka ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry