reklama
Lecę kochane wygrzewać się w wannie.
Muszę wam powiedzieć, że do d ze mnie matka. Od kiedy Piotruś jest w domu niczego nie ogarniam
dom stoi na głowie, obiadu nie ma kiedy zrobić, a i jeden i drugi co chwilę wymagają mojej uwagi
Wieczorami czuję się tak wypruta jakbym co najmniej zębami pole orała, a popołudniu nie marzę o niczym innym jak tylko o tym żeby mnie em już z części obowiązków zwolnił..
Porobiłam dzisiaj zakupy, jutro zacznę szykować imprezkę urodzinową Piotrusia, mam nadzieję że panowie będą dla mamusi łaskawi i pozwolą mi coś upiec i przyszykować.
Niezłą akcję dzisiaj Piotrek odwalił w sklepie, najpierw rozwył się, że go boli głowa, a potem zarzygał cały hipermarket.Trzy razy puszczał pawia. Ale mi było wstyd
W domu padł jak mucha. modlę się, żeby nie jakaś infekcja, bo nici z imprezki:-(
Muszę wam powiedzieć, że do d ze mnie matka. Od kiedy Piotruś jest w domu niczego nie ogarniam
dom stoi na głowie, obiadu nie ma kiedy zrobić, a i jeden i drugi co chwilę wymagają mojej uwagi
Wieczorami czuję się tak wypruta jakbym co najmniej zębami pole orała, a popołudniu nie marzę o niczym innym jak tylko o tym żeby mnie em już z części obowiązków zwolnił..Porobiłam dzisiaj zakupy, jutro zacznę szykować imprezkę urodzinową Piotrusia, mam nadzieję że panowie będą dla mamusi łaskawi i pozwolą mi coś upiec i przyszykować.
Niezłą akcję dzisiaj Piotrek odwalił w sklepie, najpierw rozwył się, że go boli głowa, a potem zarzygał cały hipermarket.Trzy razy puszczał pawia. Ale mi było wstyd
W domu padł jak mucha. modlę się, żeby nie jakaś infekcja, bo nici z imprezki:-(Ewe i ja sobie obiecuję a ciekawe co z tego będziedzisiaj np. byłam z mężem na pizzy a teraz jem chipsy i piję pepsi. I jak ja mam zrzucić to nie wiem haha
Skarlet dzielny Bartuś! Buziaki*
nie martw sie nie tylko Ty ;-)spring
Szczęścia dwa :)
Scarlet no teraz odniosłam wrażenie,że wszystko,co napisałaś było o mnie (no może poza rzyganiem
) Identycznie-jak Ty-mieszkania nie ogarniam już od dawna, co uda mi się posprzątać-za 10 minut wszystko rozwalone ; o obiadach -nie wspomnę. Wczoraj jakimś cudem był,ale dziś już nie. Tylko Jaś miał pierogi z truskawkami, a my z eMkiem kromki chleba z wędliną

) Identycznie-jak Ty-mieszkania nie ogarniam już od dawna, co uda mi się posprzątać-za 10 minut wszystko rozwalone ; o obiadach -nie wspomnę. Wczoraj jakimś cudem był,ale dziś już nie. Tylko Jaś miał pierogi z truskawkami, a my z eMkiem kromki chleba z wędliną

papcia
Mamunia Lenuśki
Jestem i ja wieczorową porą ale zaraz znikam w tym samym celu co Koncia bo już m obiecałam hehe
Lenka ma 3dniówke na szczescie tep zbita tylko nie wiem czy aż nie za bardzo bo teraz jest zimna :? mam nadzieje że jutro ostatni dzień goraczki a w sobote wysypka i po chorobie
Scarlecia oby Piotrusiowi nic nie było
ciekawe jak tam Livka Mili bo też miały do lekarza jechać
Ewi to ja poprosze kamerke i chce zobaczyć Twoje drygi hehe a wiesz że w tyg pokazywali w tv te wasze słynne susły i lotnisko? ale Ciebie tam nie dojrzałam czemuś za kamerą nie latała żeby mi pomachać?
Lenka ma 3dniówke na szczescie tep zbita tylko nie wiem czy aż nie za bardzo bo teraz jest zimna :? mam nadzieje że jutro ostatni dzień goraczki a w sobote wysypka i po chorobie
Scarlecia oby Piotrusiowi nic nie było
ciekawe jak tam Livka Mili bo też miały do lekarza jechać
Ewi to ja poprosze kamerke i chce zobaczyć Twoje drygi hehe a wiesz że w tyg pokazywali w tv te wasze słynne susły i lotnisko? ale Ciebie tam nie dojrzałam czemuś za kamerą nie latała żeby mi pomachać?
Ewi82
Fanka BB :)
Papcia ja jeszcze mojego obiecanego pokazu nie miałam a Ty tu juz o moich tańcach piszesz hehe moje susły i lotnisko hmm a ja nie widziałam! Jabym wiedziała to bym odstawiła taniec w tle hehe Czytałam wczoraj w gazecie że susły wygineły i musieli je przywozić z Zamojszczyzny żeby odtworzyć stado
Skarlet, Spring kurde to ja wiele wiecej robię i narzekam wiec chyba muszę przestać! Ale przynajmniej wiem co mnie czeka przy dwójce szkrabów za 3 latka
dobra idę już!
Skarlet, Spring kurde to ja wiele wiecej robię i narzekam wiec chyba muszę przestać! Ale przynajmniej wiem co mnie czeka przy dwójce szkrabów za 3 latka
dobra idę już!
reklama
o to widze ze palny podobne jak u nas 3 latka ;-)Papcia ja jeszcze mojego obiecanego pokazu nie miałam a Ty tu juz o moich tańcach piszesz hehe moje susły i lotnisko hmm a ja nie widziałam! Jabym wiedziała to bym odstawiła taniec w tle hehe Czytałam wczoraj w gazecie że susły wygineły i musieli je przywozić z Zamojszczyzny żeby odtworzyć stado
dobra idę już!
Ostatnia edycja: