patik80 To miły dzień dziś masz
Pewnie że reakcja zależy od dziecka , zapytałam dlatego że pielęgniarka jak byłam na szczepieniu stwierdziła że po zintegrowanych gorączka niby nie występuje
.
Dziewczyny czy to możliwe żeby niespełna 4,5 miesięczne dziecko mówiło pierwsze słowo bo mój mały jak się nudzi albo coś mu się nie podoba to krzyczy "mama" czasami jak mu nie wyjdzie to "ama" ale tak całym słowem a nie w sylabach i tak się zastanawiam czy to przypadek czy nie.Raczej do końca świadomie tego nie robi wiec to pewnie przypadek
Dobra ja zmykam bo już za 12:45 muszę się szykować na szczepienie
Dziewczyny czy to możliwe żeby niespełna 4,5 miesięczne dziecko mówiło pierwsze słowo bo mój mały jak się nudzi albo coś mu się nie podoba to krzyczy "mama" czasami jak mu nie wyjdzie to "ama" ale tak całym słowem a nie w sylabach i tak się zastanawiam czy to przypadek czy nie.Raczej do końca świadomie tego nie robi wiec to pewnie przypadek
Dobra ja zmykam bo już za 12:45 muszę się szykować na szczepienie
Ostatnia edycja:
Szybkiego wyleczenia katarku!:-)
zobaczymy co będzie potem, chciałabym jeszcze wyjść dzisiaj z dziewczynkami na trochę bo widać po Hance że lepiej zasypia
Natomiast lubił układać takie większe puzzle (20-30szt.). Dopiero teraz zainteresował się grami planszowymi. Polecam Ci: "Sowa gra w słowa" (gra logopedyczna ucząca wymowy wyrazów) , "Patyczaki", "Chińczyk", "Yenga" (gra zręcznościowa, układa się takie drewniane klocki w wieżę,a potem wybiera te najniżej położone; chodzi o to żeby wieża nie zburzyła się;-)). Jaś teraz też układa puzzle,ale składające się z większej ilości elementów