reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Uff szczepienie pneumo zaliczone, na szczęście płacz szybko dało się ukoić, teraz smaruję altacetem, żeby nie wyszła gruda jak poprzednio.. Wszystko rozwojowo pięknie, nawet sobie usiadł sam i się pani dr wielce zdziwiła ;) Powiedziała, że ma czas na przewracanie z brzuszka na plecki, na pełzanie, że i tak jest powyżej normy, więc jestem bardzo dumna ze swojego synka :D A waży 8600g, czyli w 6tyg przybrał 700g i jest na 75 centylu :) To tyle, więcej nie mam siły pisać, bo kolejna noc do bani, o 5ej psychicznie nie wytrzymałam i poszłam po eMka, który śpi w drugim pokoju, kazał mi iść odespać, ale z tego wkurzenia nie dałam rady już zasnąć :/ Może zdrzemnę się z Jasiem w ciągu dnia.. Pogoda paskudna, normalnie jesień..

reklama
U nas i wczoraj ładnie i dzisiaj słonko świecie. Tak rześko jest, przyjemnie. Em w Warszawie, ja z chłopakami sama, koło południa wybywamy do teściów na obiadek, a potem spacerki, trzeba korzystać.
Malinuś super, że szczepienie gładko poszło. Dzielny Jasiu:-D A wagowo mój Bartek go goni:-D
Magdziorku zazdroszczę takiego dnia dla siebie mmmmmmmmmm narobiłaś mi ochoty. Powodzenia ze zbieraniem mleczka. U mnie susza i nie ma mowy żebym cokolwiek zamroziła,zapasy wykorzystałam i ledwo starcza na kolejne karmienia.

hej dziewczyny :-)
Pogoda dziś beznadziejna, całe niebo ciemne, słońce już sie nie przebije, ale i tak spróbujemy się przejść, no chyba, że nagle zacznie padać.

Malinka, to Jasiu zwolnił, mój klusek pewnie go teraz przerósł lub dogonił, bo jest wiekowo młodszy :-) i fajnie, że doktorka go tak pochwaliła, miło się słucha takich rzeczy, przynajmniej wiesz, że Jasiek zdolny chłopak :tak:

barbra, pewnie małej się to samo wyrówna :tak:

Malinuś - to fajnie że już po szczepieniu:-)

u nas noc wpożo... a teraz czekam kiedy mały zaśnie na drzemkę bo muszę chwilę popracować...

co do wagi to mój mały pewnie teraz jest w końcówce peletonu:-) z wagą 6950...

witam sie jak juz scarlet wspomniala u nas slonecznie choc wietrznie młodzież uciela sobie drzemke po 2 sniadaniu :tak:
spring trzymam kciuki za wizyte &&&
malinka gratulacje ciesze sie ze Jas robi postepy i jeszcze komplementy zbiera :tak:
scarletka udanego spacerowania :-)
futerko jesli cie to pocieszy to moja Emilka wazy 7020 g wiec wagowo jak Piter chociaz wiem e chlopcy maja inne siatki centylowe :tak:

Ewe dzięki za kciukaski,ale wizytę mamy jednak jutro (dziś dzwoniłam i wyjątkowo naszego pediatry dziś nie będzie; kazały przyjść jutro); najlepsze życzonka dla Emilki z okazji ukończenia 5 miesiąca:-D:-)

Witam
Podły nastruj mam,Goska mnie wkurza juz od wczoraj wieczora,noc koszmarna,pies tez dał popalic i jeszcze eM dobił:(
Ewe buziaki dla Emilci:)na ten 5m-c:)
Malinus super ten moj zięć sie rozwija:)zeby tylko jeszcze dał mamie zyc;)
Magdzior fajny dzien Ci sie szykuje:)powodzenia w zbieraniu mleczka;)
Scarletka u Ciebie mało mleka a u mnie za duzo a jak na złosc Gocha znowu robi cyrki przy jedzeniu:(

teraz mała spi od godziny prawie a jak sie obudzi trzeba bedzie isc na spacer z psem choc pogoda nie zacheca:(

Miłego dnia wszystkim zycze

reklama
ola - a co się dzieje?:-( gosh...ja na początku przeczytałam że emek POBIŁ :-D

Ewe - ja jakoś specjalnie się nie martwię, sama widzę że mały dobrze się rozwija a głodny nie chodzi... teraz zaczną się słoiczki więc na pewno nic mu nie będzie:-)

Do góry