Uff szczepienie pneumo zaliczone, na szczęście płacz szybko dało się ukoić, teraz smaruję altacetem, żeby nie wyszła gruda jak poprzednio.. Wszystko rozwojowo pięknie, nawet sobie usiadł sam i się pani dr wielce zdziwiła
Powiedziała, że ma czas na przewracanie z brzuszka na plecki, na pełzanie, że i tak jest powyżej normy, więc jestem bardzo dumna ze swojego synka
A waży 8600g, czyli w 6tyg przybrał 700g i jest na 75 centylu
To tyle, więcej nie mam siły pisać, bo kolejna noc do bani, o 5ej psychicznie nie wytrzymałam i poszłam po eMka, który śpi w drugim pokoju, kazał mi iść odespać, ale z tego wkurzenia nie dałam rady już zasnąć :/ Może zdrzemnę się z Jasiem w ciągu dnia.. Pogoda paskudna, normalnie jesień..
reklama
U nas i wczoraj ładnie i dzisiaj słonko świecie. Tak rześko jest, przyjemnie. Em w Warszawie, ja z chłopakami sama, koło południa wybywamy do teściów na obiadek, a potem spacerki, trzeba korzystać.
Malinuś super, że szczepienie gładko poszło. Dzielny Jasiu
A wagowo mój Bartek go goni
Magdziorku zazdroszczę takiego dnia dla siebie mmmmmmmmmm narobiłaś mi ochoty. Powodzenia ze zbieraniem mleczka. U mnie susza i nie ma mowy żebym cokolwiek zamroziła,zapasy wykorzystałam i ledwo starcza na kolejne karmienia.
Malinuś super, że szczepienie gładko poszło. Dzielny Jasiu
A wagowo mój Bartek go goni
Magdziorku zazdroszczę takiego dnia dla siebie mmmmmmmmmm narobiłaś mi ochoty. Powodzenia ze zbieraniem mleczka. U mnie susza i nie ma mowy żebym cokolwiek zamroziła,zapasy wykorzystałam i ledwo starcza na kolejne karmienia.
K
koncia
Gość
hej dziewczyny :-)
Pogoda dziś beznadziejna, całe niebo ciemne, słońce już sie nie przebije, ale i tak spróbujemy się przejść, no chyba, że nagle zacznie padać.
Malinka, to Jasiu zwolnił, mój klusek pewnie go teraz przerósł lub dogonił, bo jest wiekowo młodszy :-) i fajnie, że doktorka go tak pochwaliła, miło się słucha takich rzeczy, przynajmniej wiesz, że Jasiek zdolny chłopak
barbra, pewnie małej się to samo wyrówna
Pogoda dziś beznadziejna, całe niebo ciemne, słońce już sie nie przebije, ale i tak spróbujemy się przejść, no chyba, że nagle zacznie padać.
Malinka, to Jasiu zwolnił, mój klusek pewnie go teraz przerósł lub dogonił, bo jest wiekowo młodszy :-) i fajnie, że doktorka go tak pochwaliła, miło się słucha takich rzeczy, przynajmniej wiesz, że Jasiek zdolny chłopak

barbra, pewnie małej się to samo wyrówna

futrzakowa
yea! to ja!
Malinuś - to fajnie że już po szczepieniu:-)
u nas noc wpożo... a teraz czekam kiedy mały zaśnie na drzemkę bo muszę chwilę popracować...
co do wagi to mój mały pewnie teraz jest w końcówce peletonu:-) z wagą 6950...
u nas noc wpożo... a teraz czekam kiedy mały zaśnie na drzemkę bo muszę chwilę popracować...
co do wagi to mój mały pewnie teraz jest w końcówce peletonu:-) z wagą 6950...
witam sie jak juz scarlet wspomniala u nas slonecznie choc wietrznie młodzież uciela sobie drzemke po 2 sniadaniu 
spring trzymam kciuki za wizyte &&&
malinka gratulacje ciesze sie ze Jas robi postepy i jeszcze komplementy zbiera
scarletka udanego spacerowania :-)
futerko jesli cie to pocieszy to moja Emilka wazy 7020 g wiec wagowo jak Piter chociaz wiem e chlopcy maja inne siatki centylowe

spring trzymam kciuki za wizyte &&&
malinka gratulacje ciesze sie ze Jas robi postepy i jeszcze komplementy zbiera

scarletka udanego spacerowania :-)
futerko jesli cie to pocieszy to moja Emilka wazy 7020 g wiec wagowo jak Piter chociaz wiem e chlopcy maja inne siatki centylowe

Witam
Podły nastruj mam,Goska mnie wkurza juz od wczoraj wieczora,noc koszmarna,pies tez dał popalic i jeszcze eM dobił
Ewe buziaki dla Emilci
na ten 5m-c
Malinus super ten moj zięć sie rozwija
zeby tylko jeszcze dał mamie zyc
Magdzior fajny dzien Ci sie szykuje
powodzenia w zbieraniu mleczka
Scarletka u Ciebie mało mleka a u mnie za duzo a jak na złosc Gocha znowu robi cyrki przy jedzeniu
teraz mała spi od godziny prawie a jak sie obudzi trzeba bedzie isc na spacer z psem choc pogoda nie zacheca
Miłego dnia wszystkim zycze
Podły nastruj mam,Goska mnie wkurza juz od wczoraj wieczora,noc koszmarna,pies tez dał popalic i jeszcze eM dobił
Ewe buziaki dla Emilci
Malinus super ten moj zięć sie rozwija
Magdzior fajny dzien Ci sie szykuje
Scarletka u Ciebie mało mleka a u mnie za duzo a jak na złosc Gocha znowu robi cyrki przy jedzeniu
teraz mała spi od godziny prawie a jak sie obudzi trzeba bedzie isc na spacer z psem choc pogoda nie zacheca
Miłego dnia wszystkim zycze
juliaidaro
Fanka BB :)
witam kochane
dzis jade stres jest ......ale wiem ze jest ze mna moja rodzinka i WY trzymacie kciukasy:0dam znac wieczorem co i jak buziaki
dzis jade stres jest ......ale wiem ze jest ze mna moja rodzinka i WY trzymacie kciukasy:0dam znac wieczorem co i jak buziaki
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ola - a co się dzieje?:-( gosh...ja na początku przeczytałam że emek POBIŁ 
Ewe - ja jakoś specjalnie się nie martwię, sama widzę że mały dobrze się rozwija a głodny nie chodzi... teraz zaczną się słoiczki więc na pewno nic mu nie będzie:-)

Ewe - ja jakoś specjalnie się nie martwię, sama widzę że mały dobrze się rozwija a głodny nie chodzi... teraz zaczną się słoiczki więc na pewno nic mu nie będzie:-)