reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ola - trzymam kciuki za teściową , moja mama dzielnie walczyła z rakiem ! Duzo wsparcia potrzeba
Katjusza - dokladnie wapno podaj , chodz lekarz sie przyda
Agniesia - zdroweczka trzymajcie sie tam !!!!
witajcie kochane
ja tak szybko przeczytalam i małego połozyc lece :)
u nas piekna pogoda , dzisiaj jednak juz sie popsuła ;/ cóż odetchnac też trzeba

reklama
Hej - my już po majówce, dziękuję Wam za wszystkie rady, oczywiście nie obyło się bez lekarza, dostała dicortineff i neosine, lekarka powiedziała, że to nie alergia tylko mała zatarła sobie tym katarem oczka i stąd ropa, na szczęście pomogło i juz na drugi dzień było duużo lepiej a po 3 dniach oczka były jak nowe :-)

wycieczka super, pogoda super, w wolnej chwili wrzucę parę fotek, narazie nadrabiam domowo-pracowo-forumowe zaległości :-)

dzień dobry
KAjtusza fajnie że z małą już lepiej cieszy mnie to :)

a u nas pogoda się popsuła i pada sobie deszczyk a mały tak się rozbestwił że nic tylko na podwórko by szedł siłą i podstępem muszę go w domku trzymać teraz sobie przysnał to i chwilka dla siebie jest, a i teraz strasznie przytuliński i całuśny sie zrobił i piszczeć się nauczył łobuzer a myślałam że uda się żeby nie piszczał aż tak ale czasem jest się z czego pośmiać :)

jak nie urok to sraczka - dziś rano Natalka obudział się z krostkami no i mamy ospę! Ja podobno już miałam, MAM NADZIEJĘ!! :eek:

Prawie na pewno ze żłobka, były tam przypadki ospy miesiąc temu (specjalnie nie posłałam ją wtedy do żłobka przed tydzień po pierwszych przypadkach) ale widać nie wystarczxyło. Potem chodziła przed 2 tygodnie, potem byliśmy w Zakopcu tydzień i 3 dni po powrocie bach! Szczęście w nieszczęściu, że nie w Zakopcu, bo bym się chyba zastrzeliła ;-) no i że teraz najbezpieczniejszy okres na przechodzenie ewentualnej ospy dla mnie (groźna jest do 20tc i na dwa tygodnie przed i tydzień po porodzie). mam nadzieję, że za miesiąc nie obudzę się cała w kropki.. :sorry: Natalka wygląda dziś jak biedronka.

biedna Natalka wyściskaj ją mocno od nas i zdrówka życzymy no i trzymamy kciuki żebyś Ty nic nie załapała.
Czyli zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka zyczymy a Wojtuś buziaki przesyła cmooooooooooooooook

reklama
hej:)
dzis nietypowo mam wolny dzien wiec ponadrabiam Was troche:) młoda spi a ja robie pranko i chyba umyje podłogi a potem obiadek i na spacer bo pieknie jest za oknem:)
Katjusza moje biedactwo:(oby szybko i łatwo przeszła ta ospa &&&&,ps.moja szefowa jechała do zakopca w ferie i jedno jej dziecko dostało ospe tydzien przed wyjazdem a drugie na wyjezdzie,piekny urlop miała ;)

miłego poniedziałku mamuski:)

Do góry