Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie marcóweczki
duuuuuuuużo bardzo piszecienie zawsze doczytam wszystko
ja mam dziś wolny dzień, więc nieco poczytałam Wasze elaboraty :-)
a mój Darek nie dał rady poczekać do lutego i kupił farbę, maluje pokoik dla Małej,
więc bałagan w mieszkaniu
ale Darek się tak przejmuje słodko, że miło popatrzeć,
też już się nie może doczekać marca...
u mnie dziś w zasadzie nie ma dnia, tylko straszna szaruga, ciemno :-(
ale Wam życzę miłego dnia
jak tak jak u mnie bez słońca, to przynajmniej miłego dzięki ludziom :-)

jejku dziewczyny, ja chyba za duzo jem.
nawpieprzam sie jak swinia, a potem nie moge siedziec bo az mi sie ciezko oddycha...
jaki to czlowiek jest glupi![]()

no nie...kolejnego badania nie zniose... nie dość że wczoraj cały dzień wymiotowałam po nim to dziś jeszcze mnie czyści :] ech![]()

Ehh zazdroszczę Ci moja droga, mój ma na wszystko czas
Gdy zaczynam mu opowiadać ,że to nam jest potrzebne czy to, albo jaki wózek wypatrzyłam,to u niego zawsze jest ta sama odpowiedź: MAMY JESZCZE CZAS![]()

), delikatnie (na prawdę delikatnie)bez krzyku, płaczu, dramatu zasugerowałam Ł. że może przyszedł czas żeby się wziąść za przetkanie zatkanego odpływu.

Ręce mi opadły.....Hahahah złote rączki po prostu
Gdy u nas ostatnio wylała pralka (po raz nie wiem który), delikatnie (na prawdę delikatnie)bez krzyku, płaczu, dramatu zasugerowałam Ł. że może przyszedł czas żeby się wziąść za przetkanie zatkanego odpływu.
A on do mnie :
Aż się wystraszyłem gdy zaczełaś panikować!!!!Ręce mi opadły.....
ccaroline85 super praca!!:-)

My nareszcie po usg...wszystko doskonale:-) Maleństwo rozwija się prawidłowo,jest spore bo o 3dni przesunęło mi termin.Serduszko biło ślicznie 154\min.Niestety uparciuch ułożył się miednicowo i lekarz miał kłopot z podglądnięciem płci.Postarał się jednak i tak od dołu zerknęliśmy na nóżki(piękne) i pupcie...pokazał gdzie powinno być widać płeć i stwierdził,że nic tam nie odstaje;-) Lekarz ma u mnie plusa za to,że nie zgadywał płci...Mój M jest jednak pewny,że to dziewczynka...bo tak od początku czuł.