Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) a co najlepsze to przede mna wystepowala kylie minogue hahaha! Skąd sie biorą takie sny 
Helloł 
i bede musiała wymyślić coś na obiad...- Kochana ja mam to samo.... jak kupie ziemniaki..... to po co kupilas ziemniaki jak my mamy....ale ja Kur..nie mam i tak jest z kazda jedna rzecza.....a najlepsze jest to ze zawsze co jest jakas okazja ..jej urodziny albo cokolwiek i kupujemy jej prezent to ona mowi z nerwami..." po co pieniadze wydawaliscie....sandra weź to sobie...." zamiast sie cieszyc wredna SU** to takie cos pierdzieli i powiedzialam K ze juz nigdy, przenigdy w zyciu jej nic nie kupie. Nie dosc ze o moich urodzinach nikt nie pamieta to jeszcze sa tacy niewychwani jak im sie kupi prezent....Jakies 2 lata temu na dzien matki kupilam mojej mamie preznt i jej wyslalam..( jak jeszcze uważala mnie za córkea u nas byla tesciowa i takie gow*** pierd**** ja juz nie moge tego sluchac wszystko lepiej wie i nic nie da sobie powiedziec ,siedzimy i gadamy i planujemy co robimy na swieta i piszemy na karte zakupy co potrzebujemy zeby nam z polski przywiezli i M mowi sliwki suszone na kompot i pisze a ta ni z tad nie z owad "po co sliwki ja nie lubie "
M pisze na kartce grzyby suszone bo tutaj drogie a chce do bigosu dodac tak dla smaku i zapachu a ona "a po co ci grzyby " cisnienie mam 300 zabralam sie i poszlam do gory i wysprzatalam cala lazienke a nerwy mam takie ze bym wszystko roz****
Qurwa jak takie beda swieta to juz sie CIESZE
Jakas pojebana z dnia na dzien coraz gorsze gowno pierd*****
stoje w kuchni i myje gary podchodzi do mnie i pyta
"widzialas gdzies moze male choinki "
ja "nie ba nie bylam na miescie "
ona "DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!
Qurwa co DLACZEGO
Sorry ale jestem tak wkur**** ze szok az mi sie krew gotuje ,nie wiem moze jakas przewrazliwiona jestem czy jak ????co to za pytanie DLACZEGO
) takie kremy z garniera zestaw przeciwzmarszczkowy, to cieszyla sie jak glupia i juz po miesiacu nie bylo...no i tesciowej takie same kupilismy to do tej pory stoinie otwarte

DObrze ze mam chociaż tą poduszkę rogala, bo bez niej to nie wiem jakbym spała.
Więc będę do was zaglądać dość często w przerwach.:-)