aneczka2405
Fanka BB :)
Gosia,bonus i gratis 8kg Boziu to maleńko ja już mam na plusie 12kg :-/ ale to gluwnie wina jednego miesiaca w ktorym sie opychalam bez opamietania slodyczami ale w tym tyg tylko kg przytylam bo nie jem juz slodyczy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się też wieczorem fatalnie czułam. Bolały mnie biodra, prawa noga rwała aż do kolana, brzuch mnie pobolewał, było mi duszno i jeszcze miałam zgagę. Ale na szczęście udało mi się zasnąć w miarę szybko. Też nie mogę leżeć na plecach, a na boku mi źle oddychać i jakiaś zgnieciona jestem. Nie mam rogala, ale używam takiej dużej poduchy od sofyDzień dobry.
Noc miałam okropną. Najpierw się rozryczałam, potem nie mogłam dojśc do siebie.
Potem przewracałam się z boku na bok. Na plecach już leżeć nie mogę mały uciska,na brzuchu też.
Zostają tylko bokiDObrze ze mam chociaż tą poduszkę rogala, bo bez niej to nie wiem jakbym spała.
Teraz jestem sama, mały pojechał do rodziców, a ja będe siedziała i papiery pisałaWięc będę do was zaglądać dość często w przerwach.:-)
Pozdrawiam.

takich silnie jeszcze nigdy jej nie czulam :-) ale potem ten ból brzucha i sie wystraszylam ze cos nie tak...no ale tfu tfu dzis spokojnie daje znac o sobie

mowi,ze chce by juz bylo po wszystkim.

Tak a porop ogladalam wczoraj z mezem 39ipol i moj slubny sie wzruszyl jak pokzaywali te dzieciaczki.Lzy w oczach mialmowi,ze chce by juz bylo po wszystkim.