reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a u nas byla tesciowa i takie gow*** pierd**** ja juz nie moge tego sluchac wszystko lepiej wie i nic nie da sobie powiedziec ,siedzimy i gadamy i planujemy co robimy na swieta i piszemy na karte zakupy co potrzebujemy zeby nam z polski przywiezli i M mowi sliwki suszone na kompot i pisze a ta ni z tad nie z owad "po co sliwki ja nie lubie "
M pisze na kartce grzyby suszone bo tutaj drogie a chce do bigosu dodac tak dla smaku i zapachu a ona "a po co ci grzyby " cisnienie mam 300 zabralam sie i poszlam do gory i wysprzatalam cala lazienke a nerwy mam takie ze bym wszystko roz****

Qurwa jak takie beda swieta to juz sie CIESZE

Jakas pojebana z dnia na dzien coraz gorsze gowno pierd*****

stoje w kuchni i myje gary podchodzi do mnie i pyta
"widzialas gdzies moze male choinki "
ja "nie ba nie bylam na miescie "
ona "DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!

Qurwa co DLACZEGO

Sorry ale jestem tak wkur**** ze szok az mi sie krew gotuje ,nie wiem moze jakas przewrazliwiona jestem czy jak ????co to za pytanie DLACZEGO

reklama
Sorki za wyrazenia ale musialam sie gdzies wygadac a nie bede zaczynac i do M bo bedzie awantura ze hej on probowal mnie zagadac to powiedzialam tylko ze jak takie maja byc swieta i takie przegadywanki i krzyki to ja podziekuje i pojde do kolezanki przyjde jak juz nikogo nie bedzie TESCIOWEJ i mni obojetnie ja chce miec SPOKOJ

a u nas byla tesciowa i takie gow*** pierd**** ja juz nie moge tego sluchac wszystko lepiej wie i nic nie da sobie powiedziec ,siedzimy i gadamy i planujemy co robimy na swieta i piszemy na karte zakupy co potrzebujemy zeby nam z polski przywiezli i M mowi sliwki suszone na kompot i pisze a ta ni z tad nie z owad "po co sliwki ja nie lubie "
M pisze na kartce grzyby suszone bo tutaj drogie a chce do bigosu dodac tak dla smaku i zapachu a ona "a po co ci grzyby " cisnienie mam 300 zabralam sie i poszlam do gory i wysprzatalam cala lazienke a nerwy mam takie ze bym wszystko roz****

Qurwa jak takie beda swieta to juz sie CIESZE

Jakas pojebana z dnia na dzien coraz gorsze gowno pierd*****

stoje w kuchni i myje gary podchodzi do mnie i pyta
"widzialas gdzies moze male choinki "
ja "nie ba nie bylam na miescie "
ona "DLACZEGO !!!!!!!!!!!!!

Qurwa co DLACZEGO

Sorry ale jestem tak wkur**** ze szok az mi sie krew gotuje ,nie wiem moze jakas przewrazliwiona jestem czy jak ????co to za pytanie DLACZEGO

Ja dziś też byłam u teściów i przez pół godziny też zdążyli podnieść mi ciśnienie:wściekła/y:Na szczęście zabrałam się stamtąd , mam w nosie co gadają
Tobie kamikaa współczuje tyle czasu z tą kobietą

M siedzi i zdolowany i mowi do mnie "mam nadzieje ze stara mi swiat nie popsuje "

Zawsze bylo milo bylismy sami ja i on jak mieszkalismy wczesniej w innym miescie to przychodzila do nas taka babcia u ktorej ja wtedy sprzatalam ona byla samotna bez dzieci i tak mi jej szkoda bylo ze zawsze w Wigilie byla z nami ,narobilam jedzenia i bylo tak milo ,cicho i spokojnie tak jak czlowiek powinnien swieta spedzac :)

A teraz z ta waryjatka beda jaja ja to wiem i jak mnie wku**** to jak pier**** drzwiami i sie zabiore szkoda tylko tej rodziny z polski bo napewno sie nie beda milo czuc .

Wyobrazcie sobie mieszkam w tym miescie juz ponad rok od czasu do czasu bujam sie autobusem teraz w ciazy bo nieraz ciezko ,ogolnie mam wszyedzie blisko ale jezdzac autobusami wiem juz mniej wiecej gdzie jaka strefa i ile kosztuje bilet :)
Tutaj jest tak ze wsiadasz do autobusu tylko przodem i pokazujesz kierowcy bilet jesli nie masz kupujesz ,i juz tyle razy jezdzilam z pod domu do tesciowej ,kupujac bilet mowisz kierowcy gdzie jedziesz chodzi o dzielnice i wtedy kierowca sprzedaje bilet po odpowiedniej cenie .
Od zawsze bylo ze place 2,30 jak jade odemnie do tesciowej bo inna strefa i tutaj jest tak ze bilet jest wazny od zakupu 90 min :) i tylko w jednym kierunku ale mozna zmieniac autobus :) zeby dojechac od nas do tesciowej trzeba raz sie przesiac ale bilet jest wazny chodzi tylko o to ze zachowujemy jeden kierunek :)
W polsce kiedys bylo tak ze co autobus nowy bilet :(

Tesciowa ma normalnie miesieczny ale dzisiaj przyjechala bez bo tesc wziol bilet i ona musiala kupic normalny i pyta sie mnie jak ona ma teraz kupic bilet zeby podwojnie nie placic .
To mowie poj*** ze wsiadasz i mowisz kierowcy do ......poprosze i ze jak sie bedzie przesiadac to juz nie musi kupowac nowego ze niech pokarze ten i jest ok i ze nawet jeszcze po sklepach moze pochodzic bo ma 90 min na dojazd do domu .

A ona ze tak nie jest ze ja gow***gadam i bedzie jeszcze kare placic :(((((((
MATKO Z JAKIMI JA WARIATAMI GADAM GDZIE JA JESTEM CO TO ZA CYRK :(((

Gadaj jak do sciany ,lepiej juz gadac do sciany bo w sciane mozna piesciac przypierniczyc i ci ulzy ale z ta baba ............echhhhhhhh sorry ale juz mi lzej

Ale znowu napisałyście! Ja wróciłam o 16, byłam w takiej hurtowni i kupiłam trochę ubranek dla małego, ręcznik i mama mi kupiła koszulę do karmienia. W takim dużym sklepie dla maluchów też byłyśmy, złaziłam 2 piętra i miałam dość.
Na obiadek miałam schabowe, kaszę kuskus z warzywkami i brokuł ugotowałam.A właśnie na jutro gotuję żołądki, z rok nie jadłam.
Dziewczyny ten dodatek do wyborczej tydzień temu był ostatni - tak było napisane w środku, sama się zdziwiłam.

Kamikaa nie jestes sama, ja kupilam meble do Julak do pokoju za 100 zł!!!! w skepie sa ponad 1200 warte. (te sa uzywane) no i przywiezli je wszystkie w tym mega szafe ktorej za cholere nie mam gdzie wlozyc. no i przyjechali tesciowie..oczywiscie z wielkim oburzeniem ze szafy nie mozna wystawic bo przeciez to kosztuje! ( sama kostzowałaby chyba 10 zl) normalnie wzieli miare sobie iz aczeli mierzyc i sami do siebie gadac gdzie ja postawia...myslalam ze umre..jak wyszli poklocilam sie z Jarkiem jka nie wiem co..bo on oczywiscie uwazal tak jak oni (nagle), mimo ze wczesniej umowilismy sie ze szafa sie po prostu nie miesci!!!teraz w ogole nie chce ich widziec:cool: mysla ze maja wieksze prawo do tego mieszkania niz ja, bo to w koncu ich syn za nie placi nie ja..tez mnie qurwica za przeproszeniem juz bierze..:confused2:

adelina wiesz czasami to juz mysle ze to ja jestem a poj**** i potem mam wyrzuty ze tak reaguje bo tez nie chce nikomu przykrosci robic ale ta baba mnie wykonczy i jak juz nawet M sie na nia wscieka i on probuje jej jako syn przetlumaczyc a ona dalej te swoje racje i siedzi i placze bo M krzyczy Qurwa na lezki nas bieze :((((

CYRK Qurwa CYRK nieraz juz nie daje rady tak mi nerwy zzera i coraz czesciej zaluje Qurwa mac ze tak blisko siebie mieszkamy wczesniej przez 10 lat dzielilo nas 300 km jejkuuu jaki byl spokuj a jak mi sie z nia gadac nie chcialo nie odbieralam tel :-D a teraz dzwoni mi do drzwi a ja glupia myslac ze listonosz zawsze otwieram ;///

A najlepsze jest ....

od roku wie ze jak jestem w pracy to klade tel na dole i tam nie ma zasiegu a na sklepie nie wolno miec tel DOSKONALE O TYM WIE KROWA JEDNA to mimo tego dzwoni i potem wyslu****e na sekretarce co ona mi tam piepszy " ZE JA SPECJALNIE TEL WYLACZAM i czy tu nie idzie sie WKURWIC ???????????ß

Heja!!
My juz po szkole rodzenia. Było suuper:) Cwiczenia, filmik, rozmowy, relaks... ah:)
A teraz zmykam bo M jak milośc się zaczęło i M dusi cebulkę to sobie z chlebkiem zjemy, tak nas jakos naszło:tak::-D Będą bąki nocne;-)hihi:-D

reklama
Do góry