Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musialam trzymac diete bo ta cukrzyca nie byla taka duza mialam wynik 156 ...i to po 75g, nie robilam po 50 tylko odrazu po 75 no i nawet to diabetyka nie kazano mi isc...Czarna a to mialas cukrzyce i nie musialas sie kluc? tylko sama dieta?
o.. dostalam kase z zusu.. szybko![]()
bardzo szczegółowo mi powiedziała jakie będą zajęcia i o czym. Ale super, ze będe mogła chodzić do szkoły rodzenia. Będzie też gimnastka, więc to jest dla mnie też ważne, bo mam bardzo mało ruchu.no to swietnie. Super, ze cos takiego u Was jest :-)właśnie zadzwoniłam do tej szkoły rodzenia o której wcześniej pisałam, no i okazało się, że to się płaci tak jak w kościele czyli co łaska:-) pani bardzo miła powiedziała mi, że jeżeli ktoś nie ma pieniędzy, to nie musi płacić. Zajęcia są w soboty, no i zaprosiła mnie, żeby chodzić od 19 grudnia. I wogóle bardzo miła babka, mówiła, żeby codziennie rozmawiać z maluszkiem, prezykładać dłoń do brzucha i nawiązywać z nim kontakt. I żeby przynajmniej raz dziennie przez godzinę ćwiczyć oddech i mięśnie krocza, bo powiedziała, ze poród to jest taki sam wysiłek jak 45 km maratonbardzo szczegółowo mi powiedziała jakie będą zajęcia i o czym. Ale super, ze będe mogła chodzić do szkoły rodzenia. Będzie też gimnastka, więc to jest dla mnie też ważne, bo mam bardzo mało ruchu.
!My Sylwestra chyba w domku spędzimy w e dwoje, jeszcze nie wiemy dokładnie ale chyba tak. Zrobimy sobie pyszną kolację przy świecach i gra gitara;-) Pościągamy jakies filmy, potem sobie potańczymy i już..Chyba, że jakaś mała posiedziawka ze znajomymi sie uszykuje ale wątpię bo każdy już gdzies zapisany na jakiś bal..
Śmiejemy się z M, że elegancko się ubierzemy i będzie kolacja przy świecach jak w restauracji, haha![]()
w zeszłym roku byłam we Francji to sobie z okazji Sylwka na sankach zjeżdżałam w Alpach:-) Generalnie ja lubie dobre winko, albo dwa
muzyka która mi odpowiada no i ludzie w niewielkich ilosciach
ludzie tez bo kazdy gdzies lezie
a ja i tak pewnie o północy bede ledwo zywa wiec o...Sylwester z dwójką

ide robic kartki swiateczne, bo kupilam w empiku jakies brokaty i tekturki wiec beda samorobotne w tym roku

- ale ekkkkstra!!!!!!!!!!!!!! milycj zajec Ci zycze....maluszkowi w brzuszku napewno sie spodobajawłaśnie zadzwoniłam do tej szkoły rodzenia o której wcześniej pisałam, no i okazało się, że to się płaci tak jak w kościele czyli co łaska:-) pani bardzo miła powiedziała mi, że jeżeli ktoś nie ma pieniędzy, to nie musi płacić. Zajęcia są w soboty, no i zaprosiła mnie, żeby chodzić od 19 grudnia. I wogóle bardzo miła babka, mówiła, żeby codziennie rozmawiać z maluszkiem, prezykładać dłoń do brzucha i nawiązywać z nim kontakt. I żeby przynajmniej raz dziennie przez godzinę ćwiczyć oddech i mięśnie krocza, bo powiedziała, ze poród to jest taki sam wysiłek jak 45 km maratonbardzo szczegółowo mi powiedziała jakie będą zajęcia i o czym. Ale super, ze będe mogła chodzić do szkoły rodzenia. Będzie też gimnastka, więc to jest dla mnie też ważne, bo mam bardzo mało ruchu.
- ślicznosciiiiii !!!!!!!!!!!!Sylwestra też raczej spędzimy w czwóreczkęprzy Picolo
adelina to pochwal się później swoim dziełemJa też czasami mam jakieś napady na tworzenie różnych rzeczy
A tutaj ja z Dawidkiemzapraszam jak macie chwilkę.
http://www.zablysnijnaswieta.pl/praca,1536
ale cudenko fajne takieee fotusiee