moniSkaBe
Fanka BB :)
hehe.. a ja wlasnie przed chwila poscielilam łózko 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musialam trzymac diete bo ta cukrzyca nie byla taka duza mialam wynik 156 ...i to po 75g, nie robilam po 50 tylko odrazu po 75 no i nawet to diabetyka nie kazano mi isc...Czarna a to mialas cukrzyce i nie musialas sie kluc? tylko sama dieta?
o.. dostalam kase z zusu.. szybko![]()
no to swietnie. Super, ze cos takiego u Was jest :-)właśnie zadzwoniłam do tej szkoły rodzenia o której wcześniej pisałam, no i okazało się, że to się płaci tak jak w kościele czyli co łaska:-) pani bardzo miła powiedziała mi, że jeżeli ktoś nie ma pieniędzy, to nie musi płacić. Zajęcia są w soboty, no i zaprosiła mnie, żeby chodzić od 19 grudnia. I wogóle bardzo miła babka, mówiła, żeby codziennie rozmawiać z maluszkiem, prezykładać dłoń do brzucha i nawiązywać z nim kontakt. I żeby przynajmniej raz dziennie przez godzinę ćwiczyć oddech i mięśnie krocza, bo powiedziała, ze poród to jest taki sam wysiłek jak 45 km maratonbardzo szczegółowo mi powiedziała jakie będą zajęcia i o czym. Ale super, ze będe mogła chodzić do szkoły rodzenia. Będzie też gimnastka, więc to jest dla mnie też ważne, bo mam bardzo mało ruchu.
My Sylwestra chyba w domku spędzimy w e dwoje, jeszcze nie wiemy dokładnie ale chyba tak. Zrobimy sobie pyszną kolację przy świecach i gra gitara;-) Pościągamy jakies filmy, potem sobie potańczymy i już..Chyba, że jakaś mała posiedziawka ze znajomymi sie uszykuje ale wątpię bo każdy już gdzies zapisany na jakiś bal..
Śmiejemy się z M, że elegancko się ubierzemy i będzie kolacja przy świecach jak w restauracji, haha![]()
- ale ekkkkstra!!!!!!!!!!!!!! milycj zajec Ci zycze....maluszkowi w brzuszku napewno sie spodobajawłaśnie zadzwoniłam do tej szkoły rodzenia o której wcześniej pisałam, no i okazało się, że to się płaci tak jak w kościele czyli co łaska:-) pani bardzo miła powiedziała mi, że jeżeli ktoś nie ma pieniędzy, to nie musi płacić. Zajęcia są w soboty, no i zaprosiła mnie, żeby chodzić od 19 grudnia. I wogóle bardzo miła babka, mówiła, żeby codziennie rozmawiać z maluszkiem, prezykładać dłoń do brzucha i nawiązywać z nim kontakt. I żeby przynajmniej raz dziennie przez godzinę ćwiczyć oddech i mięśnie krocza, bo powiedziała, ze poród to jest taki sam wysiłek jak 45 km maratonbardzo szczegółowo mi powiedziała jakie będą zajęcia i o czym. Ale super, ze będe mogła chodzić do szkoły rodzenia. Będzie też gimnastka, więc to jest dla mnie też ważne, bo mam bardzo mało ruchu.
- ślicznosciiiiii !!!!!!!!!!!!Sylwestra też raczej spędzimy w czwóreczkęprzy Picolo
adelina to pochwal się później swoim dziełemJa też czasami mam jakieś napady na tworzenie różnych rzeczy
A tutaj ja z Dawidkiemzapraszam jak macie chwilkę.
http://www.zablysnijnaswieta.pl/praca,1536