- Ja mojego też zapisze do Legii......a raczej moich dwóch mąż "lubi" Legie ) mimo ze my na zadupiu mieszkamy hehe
Czarnuszka88 to Ty w końcu z Jeleniej Góry czy z Warszawy? hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- Ja mojego też zapisze do Legii......a raczej moich dwóch mąż "lubi" Legie ) mimo ze my na zadupiu mieszkamy hehe
Myszencja82 już się nie denerwuje tylko było mi trochę przykro bo do szpitala musiałam iść na piechotę pod taką wielką górę,a ostatnio bardzo mnie boli kręgosłup, czasami to mam wrażenie, że się rozpadam;-).
Hello
Mnie też dziubek obudzić o 7,do ósmej poleżeliśmy, a teraz pora na śniadanie.
Wiecie co?? Wczoraj wieczorem o mało co nie połknełam dowcipnych tabletek, a magnez prawie zaaplikowałam sobie wiecie gdzie...
Cóż zmęczenie materiału
Dzisiaj obiad mam z głowy, mężuś jadąc z turnieju ma jakiegoś kebaba przywieść:-):-)mniam
A poza tym wieczorem wyżera, idziemy na rodzinną imprezkę.
Ja z kolei chce 10!!!!!! wtedy mam urodziny 11 ma urodziny mój brat i teściowa nie obrażę się również jak to będzie 8 marzec dzień kobietJa mogę zacząć nie obrażę się na dzidzię jeśli zrobi mi wcześniej niespodziankę niż 10tego marca...Nie mogę się już doczekać!!!:-)
Czarnuszka88 to Ty w końcu z Jeleniej Góry czy z Warszawy? hehe