mcgosia83
Fanka BB :)
Uff przeczytałam wszystko, trochę tego było ponad 50 stron. Teraz spadam wziąć kąpiel, do sklepu no i zrobić obiadek.Wpadnę później.
- burza znowu będziesz musiała nadrabiać jak wrócisz haha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uff przeczytałam wszystko, trochę tego było ponad 50 stron. Teraz spadam wziąć kąpiel, do sklepu no i zrobić obiadek.Wpadnę później.

dziekuje warszawiance za opinie. I chyba tak zrobie. Wole placic wiecej i nie moc sobie odlozyc, ale chociaz zyc spokojniej.
ale lepsze to niż użeranie się z rodzicami
Do tego masz ten komfort ze jesteś na swoim i to ty jesteś panią domu i nikt twojego spokoju nie bedzie ci zakłócał...no chyba ze sąsiedzi lub teście ale tylko z zapowiedzianą wizytą
Wiec lepiej być na swoim, trochę biedniejszym ale mieć spokojną głowę

a ja już ze zości nie moge, tego szefa mojego bym rozniosła , spaślak pazerny składek nie opłacał a miał nie duże bo na umowie miałam 550 zł ! a i tak jestem na L4 lecz zus mi nic nie placi, zero kasy, a chciala bym mieszkać sama a nie z rodzicami , niestety musze wrócić do nich bo mój jak już pisałam bezroboty wiec wynajmować nie możemy, a u niego nie moge mieszkać bo mama jego sie nie zgadza eee
co za chore relacje

a ja już ze zości nie moge, tego szefa mojego bym rozniosła , spaślak pazerny składek nie opłacał a miał nie duże bo na umowie miałam 550 zł ! a i tak jestem na L4 lecz zus mi nic nie placi, zero kasy