|Ja musze tą glukoze zrobic, pod koniec grudnia ide przedluzyc L4 to wezme skierowanie. Robiłam ostatnio morfologie i mocz i lekarz powiedzial ze moja ciaza jest wzorowa :-) Oby tak dalej...
no ja dzis norme sprzatania wyrobilam
to co chcialam to zrobilam, teraz prysznic i obiadek
ale nie znikam z forum hhe
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
o mało nie wykopyrtnęłam się w wannie
ciągle jeszcze zaskakuje mnie moja "inność", chyba mnie brzuch przeciąża![]()
Kobito uwazaj, bo sie kiedy nakryjesz nogami i kurcze bedzie problem. Nie masz np pralki kolo wanny? moze czegos sie trzymaj?
dziewczyny ja nie wiem co jest z moja mama.
Odkad wrocila z pracy po wczorajszej klotni, to calkiem inna kobieta jest.
Tylko, ze.. tak az wchodzi w tylek.. ale to tak ze az mnie szczypie.
Nawet wczoraj kupila prezent dla dzidzi. taki ten.. no.. zabraklo mi slowa.. no to zeby sie nie rozkopywał..

nie wiem o co jej teraz chodzi...
Hello!
Witam! Ja też z Lublina:-) Wiesz już gdzie chcesz rodzić??
missiiss ja też bym poczekała
moniskabe ja myślę, że twoja mama może mieć troche wyrzuty sumienia, że się kłóciłyście ostatnio, a poza tym może nie chce, żebyś się wyprowadzała i chce jakoś podreperować atmosferę między wami.
adelina wszystkiego najlepszego, zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeń!!!!:-)
A ja tez dzisiaj byłam na morfologii i oddać mocz, po wyniki pójdę za jakąś godzinkę może. A glukozę zrobię sobie jutro w innym laboratorium, gdzie pobierają tylko raz krew po wypiciu glukozy. Zresztą już wam o tym pisałam kiedyś;-)
A u mnie zdarzył się cud i siedzę nad magisterką
Zrobiłam sobie teraz przerwęna małe co nieco bo dopadł mnie mały wielki głód;-) i przy okazji poczytałam, co od rana naskrobałyście. Połażę jeszcze chwilę po BB i biorę się spowrotem za pisanie, chociaż nie chcę mi się jak cholera
Hej! Właśnie dołączyłam do forum. W marcu spodziewam się pierwszego dziecka - córeczki.:-)
Witam! Ja też z Lublina:-) Wiesz już gdzie chcesz rodzić??
missiiss ja też bym poczekała

moniskabe ja myślę, że twoja mama może mieć troche wyrzuty sumienia, że się kłóciłyście ostatnio, a poza tym może nie chce, żebyś się wyprowadzała i chce jakoś podreperować atmosferę między wami.
adelina wszystkiego najlepszego, zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeń!!!!:-)
A ja tez dzisiaj byłam na morfologii i oddać mocz, po wyniki pójdę za jakąś godzinkę może. A glukozę zrobię sobie jutro w innym laboratorium, gdzie pobierają tylko raz krew po wypiciu glukozy. Zresztą już wam o tym pisałam kiedyś;-)
A u mnie zdarzył się cud i siedzę nad magisterką

moniSkaBe
może sobie wszytko przemyślaął i dojrzewa do waszej decyzji![]()
moze kurde...
to niech rusza znajomosci i pyta o mieszkanie, bo jak tak dalej pojdzie to sie wyprowadze... w marcu.
jakis taki martwy okres jest. Nikt cholera nie wynajmuje teraz mieszkań?
Zawsze trzeba sie asekurować i przynajmniej w 2 składać. A odnosnie doradcy-widocznie trafiliscie na niezbyt dobrego :-( Pewnie w takim normalnym oddziale ech... najlepiej sie kierowac do specjalistów- doradca kredytowy, leasingowy itp bo w placówkach detalicznych robi sie wszystko wiec siła rzeczy wiedza jest na każdy temat ale bardzo pobiezna. Ale zdarza się, że procedury bankowe mówia jedno a anlityk kredytowy chcąc mieć pewność- zażyczy sobie dodatkowe dokumenty i to jest ciężko przewidzieć. Ja ogólnie wyznaje zasadę, że dopóki nie jest podpisana umowa (w kazdej dziedzinie) to zawsze są tylko przypuszczenia a nic pewnegoZ kredytem hipotecznym, to chyba kazdy ma problemy. My mamy zaciągnięty w banku milenium. Jak byliśmy składać papiery, to według doradcy mieliśmy zdolność i żadnego problemu, także wniosek złożyliśmy tylko tam, po dwóch tygodniach przyszła odmowa, o mały włos stracilibyśmy to mieszkanie. Trzeba było jeszcze donieść papiery sprzed 3 poprzedzajacych lat. Tak jest w przypadku własnej działalności. Oczywiście doradca nam o tym wcześniej nie wspomniał. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Na przyszłość wiem, że dobrze jest złozyć wniosek w kilku bankach.

missis ja Cie doskonale rozumiem, że chesz teraz i już. Pewnie się tak nie powinno ale jak siebie znam to bym pewnie jeden cykl odczekała i zabrała sie do roboty... ale to chyba niekoniecznie jest rozsadne

odnosnie allegro to ostatnimi czasy moj ulubiony sposób robienia zakupów

Jak to zrobiłas? Dawaj przepis bo ja próbuję od pół roku i nie wychodziA u mnie zdarzył się cud i siedzę nad magisterkąZrobiłam sobie teraz przerwęna małe co nieco bo dopadł mnie mały wielki głód;-) i przy okazji poczytałam, co od rana naskrobałyście. Połażę jeszcze chwilę po BB i biorę się spowrotem za pisanie, chociaż nie chcę mi się jak cholera
![]()

reklama
moniSkaBe
spokojnie po nowym roku sie ruszy
ludziska już teraz o świetach myślą
kurcze zeby nie bylo tak, ze znajdziemy mieszkanie, a juz w grudniu wydamy kase przeznaczona na wynajm

trudno.. grudzien jeszcze bede musiala tutaj wytrzymac.