reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

|Ja musze tą glukoze zrobic, pod koniec grudnia ide przedluzyc L4 to wezme skierowanie. Robiłam ostatnio morfologie i mocz i lekarz powiedzial ze moja ciaza jest wzorowa :-) Oby tak dalej...:) no ja dzis norme sprzatania wyrobilam:) to co chcialam to zrobilam, teraz prysznic i obiadek :)ale nie znikam z forum hhe

reklama
o mało nie wykopyrtnęłam się w wannie :eek:
ciągle jeszcze zaskakuje mnie moja "inność", chyba mnie brzuch przeciąża :confused2:

o mało nie wykopyrtnęłam się w wannie :eek:
ciągle jeszcze zaskakuje mnie moja "inność", chyba mnie brzuch przeciąża :confused2:

Kobito uwazaj, bo sie kiedy nakryjesz nogami i kurcze bedzie problem. Nie masz np pralki kolo wanny? moze czegos sie trzymaj?

dziewczyny ja nie wiem co jest z moja mama.
Odkad wrocila z pracy po wczorajszej klotni, to calkiem inna kobieta jest.
Tylko, ze.. tak az wchodzi w tylek.. ale to tak ze az mnie szczypie.
Nawet wczoraj kupila prezent dla dzidzi. taki ten.. no.. zabraklo mi slowa.. no to zeby sie nie rozkopywał.. :-D
nie wiem o co jej teraz chodzi...

Hello!

Hej! Właśnie dołączyłam do forum. W marcu spodziewam się pierwszego dziecka - córeczki.:-)

Witam! Ja też z Lublina:-) Wiesz już gdzie chcesz rodzić??

missiiss ja też bym poczekała:tak:

moniskabe ja myślę, że twoja mama może mieć troche wyrzuty sumienia, że się kłóciłyście ostatnio, a poza tym może nie chce, żebyś się wyprowadzała i chce jakoś podreperować atmosferę między wami.

adelina wszystkiego najlepszego, zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeń!!!!:-)

A ja tez dzisiaj byłam na morfologii i oddać mocz, po wyniki pójdę za jakąś godzinkę może. A glukozę zrobię sobie jutro w innym laboratorium, gdzie pobierają tylko raz krew po wypiciu glukozy. Zresztą już wam o tym pisałam kiedyś;-)

A u mnie zdarzył się cud i siedzę nad magisterką:shocked2: Zrobiłam sobie teraz przerwęna małe co nieco bo dopadł mnie mały wielki głód;-) i przy okazji poczytałam, co od rana naskrobałyście. Połażę jeszcze chwilę po BB i biorę się spowrotem za pisanie, chociaż nie chcę mi się jak cholera:confused2:

Z kredytem hipotecznym, to chyba kazdy ma problemy. My mamy zaciągnięty w banku milenium. Jak byliśmy składać papiery, to według doradcy mieliśmy zdolność i żadnego problemu, także wniosek złożyliśmy tylko tam, po dwóch tygodniach przyszła odmowa, o mały włos stracilibyśmy to mieszkanie. Trzeba było jeszcze donieść papiery sprzed 3 poprzedzajacych lat. Tak jest w przypadku własnej działalności. Oczywiście doradca nam o tym wcześniej nie wspomniał:wściekła/y:. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Na przyszłość wiem, że dobrze jest złozyć wniosek w kilku bankach.
Zawsze trzeba sie asekurować i przynajmniej w 2 składać. A odnosnie doradcy-widocznie trafiliscie na niezbyt dobrego :-( Pewnie w takim normalnym oddziale ech... najlepiej sie kierowac do specjalistów- doradca kredytowy, leasingowy itp bo w placówkach detalicznych robi sie wszystko wiec siła rzeczy wiedza jest na każdy temat ale bardzo pobiezna. Ale zdarza się, że procedury bankowe mówia jedno a anlityk kredytowy chcąc mieć pewność- zażyczy sobie dodatkowe dokumenty i to jest ciężko przewidzieć. Ja ogólnie wyznaje zasadę, że dopóki nie jest podpisana umowa (w kazdej dziedzinie) to zawsze są tylko przypuszczenia a nic pewnego :tak:

missis ja Cie doskonale rozumiem, że chesz teraz i już. Pewnie się tak nie powinno ale jak siebie znam to bym pewnie jeden cykl odczekała i zabrała sie do roboty... ale to chyba niekoniecznie jest rozsadne :sorry: wiec mnie nie słuchaj.

odnosnie allegro to ostatnimi czasy moj ulubiony sposób robienia zakupów :tak: Szybko, wygodnie i czesto do tego taniej

A u mnie zdarzył się cud i siedzę nad magisterką:shocked2: Zrobiłam sobie teraz przerwęna małe co nieco bo dopadł mnie mały wielki głód;-) i przy okazji poczytałam, co od rana naskrobałyście. Połażę jeszcze chwilę po BB i biorę się spowrotem za pisanie, chociaż nie chcę mi się jak cholera:confused2:
Jak to zrobiłas? Dawaj przepis bo ja próbuję od pół roku i nie wychodzi :wściekła/y: Codziennie obiecuje sobie, że zacznę i codziennie lenistwo zwycięża. A czas leci :szok: i tak naprawdę ostatnia chwila...

reklama
Do góry