Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam dzisiaj oddać papiery do szpitala żeby mi pozwolili badania przeprowadzić. Więc czuję że COŚ do mojej magisterki zrobiłam hehe Żurek ze wczoraj na obiadek więc nie musiałam sie wysilać. A teraz ide do szafek. Trzeba ruszyć dupsko

ja wczoraj robiłam badania w laboratorium, też na glukozę... jakoś przeżyłam
ale krew pobierała mi jakaś pechowa pielęgniarka, nie mogła trafić w żyłę, więc się gimnastykowała i tak zestresowała, że już z drugiej ręki mi musiała inna pielęgniarka pobierać,
ja od lat honorowo krew oddaje dla PCK, więc się nie boję igieł i kłucia, ale pielęgniarka wystraszyła się straszniemiałam ubaw, i musiałam ją uspakajać, że nic się nie stało, ukłucia zagoją się szybko ;-)
o mało nie wykopyrtnęłam się w wannie
ciągle jeszcze zaskakuje mnie moja "inność", chyba mnie brzuch przeciąża![]()

skleroza mnie dopada
mam podobny problem. I myśle walsnie nad tym żeby zacząc brac aspargin. Ide do lekarza ze wtorek to sie dowiem. Mam tez skurcze łydek mimo ze biore magnez z wit b6 3 razy dziennie. Grrrdziewczyny od 1,5 tygodnia drga mi powieka, tak mnie to wkurza... biorę magnez już dość długo (bo miałam skurcze i bóle głowy) i nic to nie pomaga, teraz już pare dni biorę Aspargin (potas+magnez) hmm i nic... dalej drga...
chyba zwariuje![]()
faceci umią poprawić humor
A ja korzystając z okazji, że nie musze dziś dla nikogo gotować, idę sobie frytki usmazyć, bo już chyba ze 2 miesiące mam na nie ochotę, tylko nigdy mi się nie chce robić![]()

i jestem tak zmeczona po tym ze padam ...to moje 26 urodziny a czuje sie jak stara babcia..podbieglam 5 krokow do autobusu, to potem mnie taki skorcz zlapal ze balam ise ze urodze w tym autobusie..masakra:////mysle, ze nie masz co sie martwic skoro lekarz powiedzial, ze jest ok.Hej dziewczynyWpadam tu bardzo rzadko, więc na pewno mnie nie znacie.
Mam takie pytanie: jestem w 24 tygodniu i wg informacji ciążowych mój dzidziuś powinien ważyć ok pół kilograma. Tymczasem jak w 22 tyg miałam robione usg, to już ważył 650 g. Czy to nie za dużo? Lekarz nic nie mówił wprawdzie o żadnych nieprawidłowościach. Ja i mąż jesteśmy wysocy (ponad 180 cm), czy to możliwe, że dlatego też dziecko będzie spore? Kość udową też miało już 44 mm

- Ejjjjjj takiego smaka mi narobilas ze dzwonilam do K zeby kupil karbowane bo ja takie luuuuuuuuuuuuuuubieA ja korzystając z okazji, że nie musze dziś dla nikogo gotować, idę sobie frytki usmazyć, bo już chyba ze 2 miesiące mam na nie ochotę, tylko nigdy mi się nie chce robić![]()