reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja smaruję się kremem, który przysyła mi siostra z Anglii, bardzo fajny i na razie cisza.W póki siorka nie przysłała tego, którym ona się smarowała to kupowałam w aptece Fissan - też dobry;)))

reklama
witajcie marcóweczki,
ja właśnie wróciłam z wizyty u gina, wszystko u nas ok, więc jestem szczęśliwa :-)
na początku miałam zagrożona ciążę, ale teraz to nie mam na co narzekać,
wyniki ma super, więc jestem spokojna :happy:
nasza Księżniczka już duża i waży ponad kilo :cool2:
miło było ją zobaczyć, chociaż mój Darek marudzi, że mało widać na tym usg, chyba się nastawia, że te usg to jak film na discovery :-D a tu lipa ;-)

miłego wieczorku Wam życzę :tak:
buziaki

cześć dziewczyny:-D
z rozstępami spraw anie taka prosta, każda będzie miała inaczej - ja na razie nie mam nowych, tylko po bokach kilka starych, ale już się do nich przyzwyczaiłam
profilaktycznie smaruje piersi, brzuch i boczki kremem Pharmaceris:eek:\

po prezenty jadę z psiapsiółą w przyszły piątek:-p

wczoraj wieczorem puszczałam dzidziolowi kołysanki z youtube i w plikach obok znalazłam filmy, w którym rodzice składaja hołd swoim zmarłym dzieciom - jak zobaczyłam filmik ze zmarłym na wadę serca 15-miesięcznym chłpoczykiem, poryczałam się jak bóbr:eek::eek::eek:
aż mnie musiał M od lapciaka odciagać

maskara

idę gotowac spagettii z mięskiem - trudno, dzidziolek chce:laugh2:

Ja właśnie mam teraz zamiar kupić tą ziajkę, bo jest niedroga i lubię kosmetyki tej firmy, tylko nie wiem czy warto, czy coś wogóle podziała.
Polecam Ziajkę, ja używam:tak:
słyszalam wlasnie ze ziajka jest najlepsza.... kolezana wyprobowala i jej rozstepy po porordzie na brzuchu sa bardzo malo widoczne...
ja smaruje oliwka ciagle i jeden ktory juz mialam sie powieksza....no wsumie sie ne dziwie z takim brzucholem....
Po porodzie planuje kupic No-Scar podobno bardzo dobry...wyprobuje.... no i oczywiscie silownia alo jakies fitness zeby skora mi troszke wrocila do normalnych rozmiarów....
ja zamierzam po porodzie zapisac się na aerobik:)

witajcie marcóweczki,
ja właśnie wróciłam z wizyty u gina, wszystko u nas ok, więc jestem szczęśliwa :-)
miło było ją zobaczyć, chociaż mój Darek marudzi, że mało widać na tym usg, chyba się nastawia, że te usg to jak film na discovery :-D a tu lipa ;-)

buziaki
Super, że dzidzia zdrowo się rozwija i wszystko jest dobrze:tak:

witajcie marcóweczki,

buziaki
to Super ze z Zosieńka wszystko dobrze!!!!!!!
I jaka duzaaa jej ale super:) buziak w brzuszek :)

moniska no to nie ciekawie.Poloz sie zrelaksuj:-)

moniazuber Swietnie,ze z malą wszystko ok.I niezly klocuś juz z niej:tak::tak:

CO do ziajki ja tez zauwazylam na razie niewielkie efekty.Po porodzie i karmieniu na pewno wezmę się za nie jakimiś odpowiednimi specyfikami.

Ja juz po obiadku zjadlam 5 klusek na parze , z jogurtem jakos przed 15.A przed chwilą zjadlam frytki z mintajem a pomimo to nadal glodna jestem:crazy:masakra jakaś.

My z męzem jeszcze nie mamy pomysłu na prezenty. Jeszcze się nad nimi nie zastanawiałam. Jedynie Babcia dała dobry pomysł, by mamie zrobić album ze zdjęciami z jej 50 urodzin. Od męza muszę sobie coś zażyczyć, nie robimy sobie niespodzianek, zawsze wiemy wcześniej co dostaniemy;-):tak: . Reszcie rodziny damy coś symbolicznego, zazwyczaj jakieś ozdobne świeczki, aniołki, ozdoby na choinkę itd. Inaczej to byśmy chyba zbankrutowali:eek::sorry:

Ja też się smaruję Ziajką, narazie nowych rozstępów nie mam. Jedynie uwidoczniły się te z okresu dojrzewania na piersiach plecach i po bokach. Skóra jest bardziej naciagnięta:wściekła/y:, o celluitisie już nie wspomnę, zawsze miałam a teraz to koszmar. Dobrze, że jest zima i chodzę w długich spodniach, nie muszę siebie nago często ogladać:zawstydzona/y:

reklama
Do góry