demsik
Fanka BB :)
Ja smaruję się kremem, który przysyła mi siostra z Anglii, bardzo fajny i na razie cisza.W póki siorka nie przysłała tego, którym ona się smarowała to kupowałam w aptece Fissan - też dobry
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam Ziajkę, ja używamJa właśnie mam teraz zamiar kupić tą ziajkę, bo jest niedroga i lubię kosmetyki tej firmy, tylko nie wiem czy warto, czy coś wogóle podziała.
ja zamierzam po porodzie zapisac się na aerobiksłyszalam wlasnie ze ziajka jest najlepsza.... kolezana wyprobowala i jej rozstepy po porordzie na brzuchu sa bardzo malo widoczne...
ja smaruje oliwka ciagle i jeden ktory juz mialam sie powieksza....no wsumie sie ne dziwie z takim brzucholem....
Po porodzie planuje kupic No-Scar podobno bardzo dobry...wyprobuje.... no i oczywiscie silownia alo jakies fitness zeby skora mi troszke wrocila do normalnych rozmiarów....
Super, że dzidzia zdrowo się rozwija i wszystko jest dobrzewitajcie marcóweczki,
ja właśnie wróciłam z wizyty u gina, wszystko u nas ok, więc jestem szczęśliwa :-)
na początku miałam zagrożona ciążę, ale teraz to nie mam na co narzekać,
wyniki ma super, więc jestem spokojna
nasza Księżniczka już duża i waży ponad kilo
miło było ją zobaczyć, chociaż mój Darek marudzi, że mało widać na tym usg, chyba się nastawia, że te usg to jak film na discoverya tu lipa ;-)
miłego wieczorku Wam życzę
buziaki
to Super ze z Zosieńka wszystko dobrze!!!!!!!witajcie marcóweczki,
ja właśnie wróciłam z wizyty u gina, wszystko u nas ok, więc jestem szczęśliwa :-)
na początku miałam zagrożona ciążę, ale teraz to nie mam na co narzekać,
wyniki ma super, więc jestem spokojna
nasza Księżniczka już duża i waży ponad kilo
miło było ją zobaczyć, chociaż mój Darek marudzi, że mało widać na tym usg, chyba się nastawia, że te usg to jak film na discoverya tu lipa ;-)
miłego wieczorku Wam życzę
buziaki