Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PychaJuż mam. Zrobię kotleciki ziemniaczane w sosie grzybowym
Lecę do sklepu![]()
:-):-):-)
Mirosia: A może jakis stroj kupisz w sklepie tylko w wiekszym niz zwykle rozmiarze.Ja tez bym na basen poszla.Ale te moje rozstepy na piersiach![]()
Ja też mam rozstępy na piersiach, ale tak od spodu więc nie będzie tego widać, a nawet gdyby było to szczerze mam to gdzieś;-)a ja juz dostaje do głowy z tymi moim rozstepami;/ jestem na nie tak podatna ,ze sie w glowie nie miesci.Juz przed ciaża mialam.A zadnych spadków ani wzrostów wagi nie mialam.

ale co tam M to nie przeszkadza mi już w ogóle
byle do końca

to mnie relaksuje
uzywam ZIajki od 4 miesiaca,wczesniej byla oliwka.A przed ciąża zawsze po kapieli smarowalam piersi niveą.Bo juz kiedyś miałam na nich rozstepy i wlasnie nivea mi pomogla.Ja mam jakies rozstepy podskorne (od razu sie zrobily biale) na udach i posladkach ,nawet pod kolanem.Bylam z tym u dermatologa i powiedziala ze taka moja uroda.Na szczescie widze je tylko ja i to pod swiatlo.Na brzuchu tez jeszcze nic nie mam.Na szczescie.:-)