reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jejku, czasem narzekam na mojego M, ale jak czytam takie historie, to naprawdę coraz bardziej zaczynam doceniać, jakim cudownym i kochanym jest człowiekiem...

reklama
tak sobie myślę że jakby ktoś nas poczytał to normalnie scenariusz na "C jak ciąża" murowany :-D:-D:-D:-D

pozdrowionka dla CZARNUSZKI przekaże dam wam jutro znać jak po jej wizycie

a ja już po 2 relanium no-spie fenoterolu a brzusio łobuz twardy jak skała:-:)-:)-(

mam nadzieję że nockę jakoś prześpimy a jutro będzie lepiej:tak:

mamuśki zagrożone musimy dać radę już tylko kilka małych tygodni choć dłuży się każdy dzień każda godzina jak się w tym wyże tyle leży:wściekła/y: ale trzeba i już
moja szyjka też mimo leżenia się skróciła ba wręcz nie ma co mierzyć:szok: ważne że nie ma rozwarcia póki co
oby do środy do wizyty;-)

a o jedzeniu... normalnie już nic nie mówię:dry:

No naprawdę kawał Chu..a jeszcze jak sobie przypomnę jak ona nad nim skakała,jak nad śmierdzącym jajkiem,wszystko by dla niego zrobiła:no: i on tez bardzo chciał tego dziecka ( jeszcze jakis czas temu) no ale widać że mu się odwidziało:no:nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co ona teraz czuje!!!:-(

Zgadzam sie z tym buziakiem,jak mój wróci to go wycałuje za cały tydzień...

Ostatnia edycja:
reklama
Faceci mówia ze my jestesmy czasem wredni,a oni to świnie.Ok kochane ja zmykam na Barwy szcześcia.Do juterka i całuski w brzuszki.Dobrej nocy bezbólowe,chociaż to sie juz nie da.

Do góry