reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

karalajna dziękuje:-D Wogóle wszystkim dziewczynkom dziękuje za wsparcie. Bardzo to pomaga jakoś tak lepiej się czuje.
Dzisiaj już jest lepiej psychicznie choć nie różowo:szok:
Dam radę i tyle innego wyjścia nie mam... Dostałam dodatkowe leki więc będzie dobrze:-)

reklama
karalajna dziękuje:-D Wogóle wszystkim dziewczynkom dziękuje za wsparcie. Bardzo to pomaga jakoś tak lepiej się czuje.
Dzisiaj już jest lepiej psychicznie choć nie różowo:szok:
Dam radę i tyle innego wyjścia nie mam... Dostałam dodatkowe leki więc będzie dobrze:-)

:-):-):-)

ale ale cos dzisiaj czuje przyplyw energii , chyba cisnienie jakies dzisiaj lepsze, biore sie za sprzatanie ;-)

Na początku też się wkurzałam, że sobie poszedł :-p nie miałam do kogo się przytulić :-D Ale teraz tak mi wygodniej jest, czasem przyjdzie do nas do łóżka, to strasznie ciasno się robi :-)
Ja powiem szczerze,że wolałabym aby mój mąż też się wyprowadził z łóżka bo tak mi jakoś ciasno:cool2: Tylko,że my wynajmujemy narazie pokój więc nie ma nawet możliwości iść do innego pokoju:confused:no chyba,że na podłogę;-)

Witajcie piatkowo :)u nas nocka ok jak zwylke pary razy kibelek ale jakos zawsze udaje mi sie szybko zasnac :)Bol plecow i bokow juz sie przyzwyczailam co mi innego pozostalo :-DWczoraj lezelismy z M na sofie i ogladalismy tv i M trzymal reka na brzuszku i mala tak dawala czadu ze szok ,wiercila sie pchala tam gdzie on mial dlon :) az wkoncu M pyta "to ona tak caly czas " :-D no caly czas nie bo spi ale dosc czesto :-)Az w koncu dla jaj M mowi do malej "uspokoj sie malutka dziewczynko":-D tak to fajnie smiesznie powiedzial ale i tak ic nie dalo kopala jak szalona :)Nad ranem tez przytulilam sie w M strone i brzuch dotykal o jego reka i na dziendobry dostal pare szturchniec i mowi " to ona znowu nie spi "":-D

Hej kochane :)

Prawie nie przespana nocka za mną.. Śniły mi się koszmary, ciągle się budziłam i później długo nie mogłam zasnąć.. ;/ Do tego brzuch się spinał.. :( Mam nadzieje że u Was ok. Buziam ;*

Ostatnimy czasy mam wrazenie ze mala jest naprawde duzo aktywna i chyba w nocy gdy ja mocno spie to ona tez bo wtedy nic nie czuje no i nie raz jak sie zdrzemne popoludniu toona tez drzemie ale jak tylko ja wstaje ona tez wstaje :-D Wszystkie piszecie o tych krotkich szyjkach az zaczynam sie obawiac bo moja byla kontrolowana jakos w listopadzie i potem nic :( i teraz mam stresa czy wszystko ok i e wtorek sama sie przypomne i powiem gin zeby popatrzyla tak dla spokoju :)W niedziele M bedzie mnie golil maszynka elektryczna taka do scinania wlosow zostawi taki meszek ale lepsze to niz krzaki:-DZobaczymy co z tego wyjdie ,sama nie dam rady a meczyc sie nie bede .

Witajcie piatkowo :)u nas nocka ok jak zwylke pary razy kibelek ale jakos zawsze udaje mi sie szybko zasnac :)Bol plecow i bokow juz sie przyzwyczailam co mi innego pozostalo :-DWczoraj lezelismy z M na sofie i ogladalismy tv i M trzymal reka na brzuszku i mala tak dawala czadu ze szok ,wiercila sie pchala tam gdzie on mial dlon :) az wkoncu M pyta "to ona tak caly czas " :-D no caly czas nie bo spi ale dosc czesto :-)Az w koncu dla jaj M mowi do malej "uspokoj sie malutka dziewczynko":-D tak to fajnie smiesznie powiedzial ale i tak ic nie dalo kopala jak szalona :)Nad ranem tez przytulilam sie w M strone i brzuch dotykal o jego reka i na dziendobry dostal pare szturchniec i mowi " to ona znowu nie spi "":-D
No i już widać,że córeczka tatusia rośnie...jak ojciec w pobliżu to szaleje;-)

Mississ cos dawno nie zagladala ,miala ostatnio testowac chyba ?Ja powoli ogarne chate ,potem jakis obiad wykombinuje i M idzie na 16 do pracy a ja jesli mnie sily nie opuszcza przejde sie do miasta do dziewczyn do skepu tak pogadac i popatrze za jakims grubszym kocykiem dla malej bo mam 2 ale cienkie :) przed swietami byly takie fajne cremowe i mialam kupic ale myslalam ze przecenia i kupie po swietach a tu dupa wszystko wykupili a mi by tak do wozka pasowal .Tak samojak z czapka byla swietna czapka i mialam sobie kupic ale pomyslalam ze powiem M zeby mi pod choinke kupil on poszedl na 2 dzien i czapek juz nie bylo .Do dzisiaj zaluje no ale coz sama sobie winna .

reklama
Do góry