reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Wpadam tylko powiedzieć, że skończyłam swoją magisterkę!!!! wkońcu!!!!!!:rofl::cool::cool2::happy2::-D:-) Oczywiście teraz idzie cała do sprawdzenia, ale to jakby co to będą jakieś małe poprawki. Normalnie cały dzień nad nią siedziałam, że zapomniałam o jedzeniu:szok: Jak rano zjadłam płatki z mlekiem, tak dopiero godzinę temu zjadłam obiad:szok::szok:
Rany jaka to ulga skończyć to cholerstwo:yes:

Jutro będę pewnie was cały dzień nadrabaić, bo dzisiaj niestety jeszcze czeka mnie siedzenie przy kompie, ale niestety nie dla przyjemności:baffled: muszę pomóc Ł zrobić prezentację swojej inżynierki, bo ma jutro seminarium:oo2: a mi się już tak nie chce... mam dosyć:hmm:

Miłego wieczorku kochane:tak:

Agniesiak wielkie gratulacje!!!!! mężczyźni górą!!!!:-):-)
Mirosia gratuluje skończenia pracy i kurcze cholernie Ci zazdroszcze hehehehehe :-D;-)

Agniesiak gratulejszyns

Mirosia oj zazdroszcze Ci że masz to juz za sobą. Ale przynajmniej Ty masz już spokój. Ja dzielnie walczę- dzisiaj skończyłam 2 rozdział i zaczynam trzeci- ostatni. Mam nadzieję że gładko pójdzie i że chociaż te 18-20 stron naprodukuję bo tyle by trzeba zeby to jakoś wygladało :baffled: Jutro do czytelni musze buuuu jak ja tego nie lubie.
Ja się będę meczyć a małż na deske do czech sobie jedzie :dry: Oj jak bym pojezdziła :-(Ale w sumie sama go wyganiam bo jak bedzie w domu to na pewno nie rusze pracy :-p

Wpadam tylko powiedzieć, że skończyłam swoją magisterkę!!!! wkońcu!!!!!!:rofl::cool::cool2::happy2::-D:-) Oczywiście teraz idzie cała do sprawdzenia, ale to jakby co to będą jakieś małe poprawki. Normalnie cały dzień nad nią siedziałam, że zapomniałam o jedzeniu:szok: Jak rano zjadłam płatki z mlekiem, tak dopiero godzinę temu zjadłam obiad:szok::szok:
Rany jaka to ulga skończyć to cholerstwo:yes:

Jutro będę pewnie was cały dzień nadrabaić, bo dzisiaj niestety jeszcze czeka mnie siedzenie przy kompie, ale niestety nie dla przyjemności:baffled: muszę pomóc Ł zrobić prezentację swojej inżynierki, bo ma jutro seminarium:oo2: a mi się już tak nie chce... mam dosyć:hmm:

Miłego wieczorku kochane:tak:

Gratuluje skonczenia pracy:tak:

Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!:-D:-D Sama widziałam klejnoty:cool2::-D WIęc tak jak przypuszczaliśmy:tak: Imię: Tomasz Jan:tak::-)
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię:baffled:# godziny autobusem w jedną stronę..:baffled:Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że:szok: ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:-):-):happy2::happy2:
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśy:tak: Ale skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..:sorry2:

Gratulacje!!:)

Witam sie.
Wlasnie was nadrobilam na trzy raty.
Wczoraj nie mialam czasu bo caly dzien poza domem.

Mialam po poludniu wiyte.Wreszcie lekarz zapisal mi cos na to zapalenie krtani bo dwa tyg temu stwierdzil ze to tylko przeziebienie a ja juz mecze sie od swiat.
Dostalam antybiotyk na 5 dni.I wczoraj mialam na raz dwie tab i wiecie ze dzis rano widze juz poprawe.Bardzo mnie meczylo to bo buzia mi sie nie zamykala z kaszlu.Najgorsze gdy dostalam atak to az na wymioty mnie bralo,a brzuchol strasznie bolal i napinal sie.

Zrobil mi tez wymaz,i zalamal mnie bo stwierdzil ze mam duzy brzuchol,ale pchwalil ze zero rozstepow.
Powiedzial ze bedzie na porodzie i ze moj G moze byc bez wzgledu na to czy bedzie SN czy CC.Oczywiscie moj chce sie wymigac.Mmnie zalezy zeby pomogl mi w kwesti jezykowej bo jak normalnie sie w miare dogaduje to boje sie ze ze stresu jezyka w gebie zapomne.
Do tego chce wiedziec co sie dzieje bo po pierwszej cc nie wierze do konca lekarzom.

Ok ide jeszcze na inne watki bo tam juz calkiem zaniedbalam

Agniesiak wreszcie niespodzianka pokazala co ma miedzy nogami.Gratuluje.

Dziewczyny powodzenia w pisaniu prac.

Dziewczyny w szpitalach trzymajcie sie duzo juz nie zostalo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry