reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja zaraz ide spac :tak: tez zerkalam na mecz z Jasiem, ktory jzu lezy ale jeszcze go slysze jak cos do siebie gada :szok: mam przynajmniej nadzieje ze jutro tak do 9:00 pospi..:blink:. No ale niestety on zwykle robi na przekor - w ciagu tygodnia spi dluzej, a w weekendy okolo 8:00 sie budzi... no ale bajke mu wlacze i jeszcze podrzemie :-p

tak sie zastanawiam jakie sa prognozy pogody na marzec i kwiecien i czy jednak nie bede potrzebowala cieplejszego kombinezonu... Sama nie wiem... Mam tylko tak isztruksowy ocieplany no ale nie zimowy... :confused:
A cos mi sie obilo o uszy ze mrozy maja trzymac do kwietnia :szok:

Milkshake - gratuluej coreczki :tak:

Co do skurczy to pomimo tego ze przeciez jzu rodzilam to kompletnie nic nie pamietam :-D Zastanawiam sie czy jak bede miala skurcze to sobei rpzypomne ze to jest wlasnie to... No ale takie po prostu bole powtarzajace sie w regularnych odstepach to chyba wylapie :-D
W ogole nic juz nei pameitam co z oddychaniem, parciem i cala reszta :szok: i dlatego jednak przydalaby m isie wlasna polozna - przynajmnej nie bedzie sie darla na mnie w stylu ze "doswiadczona baba, a nie wie jak rodzic" :cool2:

dobranoc!!!!!

reklama
Ja na dobranoc zaserwowałam sobie opowieści z porodówki i się poryczałam to takie cudowne pewnie teraz nie zasnę :no: zobaczymy wrazie co to do jutra kolorowych snów:-)

Dzewczyny macie czasami wrażenie że brzuch za chwilke wam pęknie. Tak jakby skóra sie tak napinała...ja mam wrazenie że on mi tak rośnie że ja to czuje. Zwykła oliwka ktora sie smaruje szybko sie wchłania i posmarowalam sie Lonomagiem. Może to coś pomoze hehe

kurcze - boje sie tego karmienia... Jak tak sobei analizuje to wszystko to dochodze do wniosku ze chyba jednak wolalabym zeby bylo jak przy Jasiu - pokarmu jak na lekarstwo, odciaganie po 20 --- 15 --- 10ml i po 3 tygodniach wylacznie sztuczne... Boze - co to za wygoda... Zadnych nawalow, zastojow, zapalen piersi, okladow z kapusty, masazy itp... :cool:

Witajcie wieczorkiem!!
Ja tylko na chwilkę wpadłam i nawet nie próbuję Was nadrobić:-D:-D:-D już po szkole rodzenia, super było - przewijanie i kąpiel noworodka (wszystko na lalce - mężowie ćwiczyli:tak::tak::tak:). Jeśli dobrze pamiętam ktoś się zastanawiał, czy dziecięce rzeczy prasować z obu stron....dziś położna z oddziału noworodków powiedziała nam, że tak - z lewej i z prawej strony:tak::tak::tak:
Dobrej nocki...papatki brzuchatki:-)

Gratuluję synka !!!:-):-):-)

Mirosia- równiez naleza sie gratulacje :tak:

A my juz u tesciów- pochwale sie tesciowa upiekła sama wedline wiec była zdrowa kolacja- bez konserwantów , no i do tego "Piróg biłgorajski" - dla mnie pychotka uwielbiam go , ale mało ludzi go lubi :-). Normalnie anioł nie tesciowa- wszystko dla mnie zrobila. No i dostalismy rozek w misie :-D. A teraz sobie leze a M jakis mecz poszedl ogladac.
ahh zazdroszcze...:zawstydzona/y::-:)-:)-( ale na szczęście mamy moich rodziców, którzy pomagają jak mogą i są kochani..;-)
choć mimo wszystko zazdroszcze wam tych dobrych stosunków z teściowymi...no ale cóż zrobić..
a ja teraz ide uwaga wcinać najpierw metode na gloda...DANIO waniliowe:-) a później przed snem hehe lody waniliowo-truskawkowe aaaaaaa:-D:-D ahh zachcianki mi sie włączyły a w wcześniej bardzo rzadko mi się zdarzały hihi
I dobranoc Kochane Brzuszki!!;-) do jutra:*

lody to bym zjadla... :sorry2:
pomarzyc - dobra rzecz :-D

Co do prasowania to pewnie bedziecie robic na poczatku tak jak radza, a po kilku tygodniach tak jak sie wam bedzie chcialo - tylko po jednej stronie albo i w ogole :-D:-p

dobranoc!!!!! :tak:

Koza, Ty chyba szukałaś wybrednie pościeli dziecięcej :) może coś z tego
NOWOSC DUZY WYBOR KOLEKCJI POSCIEL DZIECIECA 9 el (878273852) - Aukcje internetowe Allegro ?
że tak powiem - mało dzieciowa, ale mi się podoba
Alex jesteś moją boginią :-) Ale musze przyznać że jak zobaczyłam cenę to się udławiłam. No za przeproszeniem nie po****ło mnie zeby 400 dawac za posciel hehe Tak przegladałam co tam jeszcze ma ten sprzedawca bo liczyłam ze bedzie taki zestaw z sama kołderka, poduszka i ochraniaczem bo tylko to mi potrzebne- reszty badziewia nie chce ;-) Ale niestety nic z tego :-(
No i teraz będę miała zgryz bo jest jak zwykle- jak mi sie cos spodoba to okazuje sie cholernie drogie buuuu
Musze przejrzeć te zestawy z 259- moze tam sie coś takiego ładnego tez znajdzie... Tylko ze 259 to tez duzo moim zdaniem :baffled: Pewnie i tak się skonczy na tym że sama uszyje takie jak chce.

Milkshake gratulejszyns córy :-)

Dzien dobry lub dobry wieczor :confused:
Spac nie moge :unsure:
Udzielilo mi sie od kilku z Was ;-)
A tak powaznie, to chyba za duzo wczoraj lazilam i teraz lupie mnie w biodrze i kregoslupie i tak sie przewalam z boku na bok w wyrze...
Wiec postanowilam, ze wstane, posiedze troche i moze mnie zmuli z powrotem...

reklama
Do góry