mysz1978
Fanka BB :)
a ja zaraz ide spac
tez zerkalam na mecz z Jasiem, ktory jzu lezy ale jeszcze go slysze jak cos do siebie gada
mam przynajmniej nadzieje ze jutro tak do 9:00 pospi..
. No ale niestety on zwykle robi na przekor - w ciagu tygodnia spi dluzej, a w weekendy okolo 8:00 sie budzi... no ale bajke mu wlacze i jeszcze podrzemie 
tak sie zastanawiam jakie sa prognozy pogody na marzec i kwiecien i czy jednak nie bede potrzebowala cieplejszego kombinezonu... Sama nie wiem... Mam tylko tak isztruksowy ocieplany no ale nie zimowy...
A cos mi sie obilo o uszy ze mrozy maja trzymac do kwietnia
Milkshake - gratuluej coreczki
Co do skurczy to pomimo tego ze przeciez jzu rodzilam to kompletnie nic nie pamietam
Zastanawiam sie czy jak bede miala skurcze to sobei rpzypomne ze to jest wlasnie to... No ale takie po prostu bole powtarzajace sie w regularnych odstepach to chyba wylapie 
W ogole nic juz nei pameitam co z oddychaniem, parciem i cala reszta
i dlatego jednak przydalaby m isie wlasna polozna - przynajmnej nie bedzie sie darla na mnie w stylu ze "doswiadczona baba, a nie wie jak rodzic" 
dobranoc!!!!!

tak sie zastanawiam jakie sa prognozy pogody na marzec i kwiecien i czy jednak nie bede potrzebowala cieplejszego kombinezonu... Sama nie wiem... Mam tylko tak isztruksowy ocieplany no ale nie zimowy...

A cos mi sie obilo o uszy ze mrozy maja trzymac do kwietnia

Milkshake - gratuluej coreczki

Co do skurczy to pomimo tego ze przeciez jzu rodzilam to kompletnie nic nie pamietam

W ogole nic juz nei pameitam co z oddychaniem, parciem i cala reszta

dobranoc!!!!!