K
króliczątko
Gość
To co Gosia mam ci kuraka złapać i do pociągu do Wawy wsiadać?? Hi hi. No moja druga ciąża i mialam nawet zagrożenie wcześniejszym porodem a tu co?? Moja koleżanka drugą ciążę przenosiła 11 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mag007 i mysz witajcie w klubie ja spokoje też dotrwam do terminu a co gorsza to mówi że dusze prawdopodobieństwo że przenoszę :///
ps mag nie powinnaś się tak przemęczać dobrze że nic wam sie naie stało ..
Mag007 mój mąż też ma opory odnośie seksu. Też nie chce pukać synka w głowe
Ja dzisiaj byłam w szpitalu. Robili mi ktg i usg. Mój mały ma hipotrofie. Obwód główki na 37 tydzień, wymiar dwuciemienowy na 38 tydzień, a obwód brzuszka tylko na 34 tydzieńJego waga na dzień dzisiejszy to 2600 g. Do tego mam łożysko III stopnia. Lekarka mnie pytała czy pale bo u palaczek tak jest. A ja nigdy nie paliłam. W końcu doszłyśmy do tego, ze to przez moje nadciśnienie tak jest. Przepływy niby wyszły dobre, ale i tak mam troche stracha. Dziewczyny nie lekcewazcie nadciśnienia w ciąży bo to naprawde ma zły wpływ na maluchy. Może gdyby u mnie wcześniej stwierdzono i gdybym je wczesniej leczyła to mój synuś byłby większy, a łożysko w lepszym stanie.
Jeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry wieczór !! nareszcie!!
wybaczcie ale miałam awarie kompa , potem wgrywanie netu, co chwile cos zle i dopiero teraz udalo sie na dobre wszystko załatwic
Tyle sie rozpakowało ze normalnie jestem w takim szoku jak nigdy!!!! nie bylo mnie raptem 3 dni a tu tyle dzidziolków na swiecie..!!!!
Ja sie trzymam jakoś sprzątam, piore chodze po schodach ( bo musze) nawet jeden seks zaliczyłam i moje dziecie nie chce wychodzić. No niech se siedzi jak mu dobrze w brzuchu.
Wybaczcie ale nie dam rady Was nadrobic, ale porodówke przeczytałam.
Byłam wczoraj u sasiadki fryzjerki mam nowe wlosy ( moja czarne z jasnymi pasmekami ) ale mi sie nie podoba i zaraz zrobie sobie inny kolorek zeby były refleksy.
Brzuchol boooooooooooooli strasznie, skurcze czasami, ale nic sie nie rusza dalej.
Ide kąpac synka i jak poloze go spac to wracam do Was i bede czytac co sie działo)
noo ja juz przenosiłam 1 dzien.. ale 11 to bym chyba nie wytrzymała..za dlugo....