reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

To co Gosia mam ci kuraka złapać i do pociągu do Wawy wsiadać?? Hi hi. No moja druga ciąża i mialam nawet zagrożenie wcześniejszym porodem a tu co?? Moja koleżanka drugą ciążę przenosiła 11 dni

reklama
No ładnie, zostawić Was na noc....a tu jedna rozpakowana a druga rodzi:szok::szok: zaczęłam od wiadomości z porodówki, a teraz nadrobię wątek główny:-D

Witam z ran:)
Ja standardowo obudziłąm się o 5.30 i nie mogłąm spać. Jakieś delikatne bóle miesiączkowe są , ale to już od niedzieli, więc to chyba przygotowawcze
Zostało mi jeszcze dwa okna umyć, ale pogoda jakoś się zepsuła więc chyab sobie daruje
No i Ania Skrzat została pierwszą "marcówka":)

11 dni :szok:
ja tam pierdziele...dzień po terminie ide...powołam sie na cukrzyce bo czarnuszka coś mówiła ze to może być wskazanie do CC - kuwa a mi gin nawet tego nie powiedział :crazy:

króliczątko do końca tygodnia NA PEWNO!!! urodzisz!!!:tak: :laugh2:

jestem w ciężkim szoku, AniaSkrzat powinna nam zdradzić, jak rodzi się ekspresowo:-D:-D:-D

trzymam kciuki za Moniśkę:-D

dzisiaj o 18.00 wizyta u gina, ale i tak wiem, co powie: ma pani jeszcze czas:dry::dry::dry:

ja nie wiem, wczoraj byliśmy na urodzinach firmy Marcina i wszyscy się dziwili, że termin za 2 tygodnie, a ja chodzę na imprezy i dobrze się czuję

ogólnie to na pewno dotrwam do terminu:-D:-D:-D i chyba sama będę ze sobą na forum pisać:-p

mag007 i mysz witajcie w klubie ja spokoje też dotrwam do terminu a co gorsza to mówi że dusze prawdopodobieństwo że przenoszę :///

ps mag nie powinnaś się tak przemęczać dobrze że nic wam sie naie stało ..

oooo...to może nie bedę jedyna na forum

candy, to były zwykłe zakupy, do tej pory siaty wnosiłam bez problemów, a tu masz ci los...:-D

Mag007 mój mąż też ma opory odnośie seksu. Też nie chce pukać synka w głowe :)

Ja dzisiaj byłam w szpitalu. Robili mi ktg i usg. Mój mały ma hipotrofie. Obwód główki na 37 tydzień, wymiar dwuciemienowy na 38 tydzień, a obwód brzuszka tylko na 34 tydzień :( Jego waga na dzień dzisiejszy to 2600 g. Do tego mam łożysko III stopnia. Lekarka mnie pytała czy pale bo u palaczek tak jest. A ja nigdy nie paliłam. W końcu doszłyśmy do tego, ze to przez moje nadciśnienie tak jest. Przepływy niby wyszły dobre, ale i tak mam troche stracha. Dziewczyny nie lekcewazcie nadciśnienia w ciąży bo to naprawde ma zły wpływ na maluchy. Może gdyby u mnie wcześniej stwierdzono i gdybym je wczesniej leczyła to mój synuś byłby większy, a łożysko w lepszym stanie.

ramari nie martw się Maluszkiem, wszystko sie unormuje, przeciez wiesz, ze to usg bywa mylne

no i witaj w klubie jesli chodzi o seks:-p:-p:-p

Jeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry wieczór !! nareszcie!!
wybaczcie ale miałam awarie kompa , potem wgrywanie netu, co chwile cos zle i dopiero teraz udalo sie na dobre wszystko załatwic :)
Tyle sie rozpakowało ze normalnie jestem w takim szoku jak nigdy!!!! nie bylo mnie raptem 3 dni a tu tyle dzidziolków na swiecie..!!!!

Ja sie trzymam jakoś sprzątam, piore chodze po schodach ( bo musze) nawet jeden seks zaliczyłam i moje dziecie nie chce wychodzić. No niech se siedzi jak mu dobrze w brzuchu.

Wybaczcie ale nie dam rady Was nadrobic, ale porodówke przeczytałam.
Byłam wczoraj u sasiadki fryzjerki mam nowe wlosy ( moja czarne z jasnymi pasmekami ) ale mi sie nie podoba i zaraz zrobie sobie inny kolorek zeby były refleksy.
Brzuchol boooooooooooooli strasznie, skurcze czasami, ale nic sie nie rusza dalej.

Ide kąpac synka i jak poloze go spac to wracam do Was i bede czytac co sie działo :))

oooo....witaj kochana
nareszcie masz dostep do neta:-D

nie szalej z tymi porządkami, masz jeszcze czas:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny, wiem że była o tym mowa chyba z 1000 razy, ale jaki ja mam kupić ten spirytus do pępuszka i w jaki sposób go rozrabiać. Wiem, że chyba 70% ale ile go , ćwiartka, 0.5???

Do góry